Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

News

Otvorene Sportske igre mladih u Vitezu

Danas su u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu otvorene Sportske igre mladih, kojima je ove godine domaćin i organizacijski partner Općina Vitez. Službeno su igre otvorene obraćanjem općinskog načelnika Borisa Marjanovića, koji je upalio i plamen u znak otvorenja dvodnevne manifestacije. (više…)

Danas i sutra u Vitezu Sportske igre mladih

Sportske igre mladih su najveća amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža djeci i mladima da se, potpuno besplatno, natječu u 10 sportova. Ove godine, ova velika manifestacija će po prvi puta biti održana i u Vitezu, i to danas i sutra (22.4. i 23.4.), a sve u suradnji s Općinom Vitez. Sudjelovat će učenici iz svih pet osnovnih škola s područja općine Vitez, od prvog do devetog razreda. (više…)

Poziv članovima/icama organizacija civilnog društva za prijave za učešće u evaluacionoj komisiji u Općini Vitez

Općina Vitez poziva zainteresovane članove/ice organizacija civilnog društva (OCD) koje imaju sjedište na području općine Vitez, da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) na području općine Vitez. (više…)