Objavljeno: 12.2.2016.

Prezentacija Strategije komuniciranja za sve uposlene u općini Vitez

Početkom veljače u sali  Općine Vitez održana je prezentacije novo usvojene Strategije komuniciranja Općine Vitez za sve uposlene djelatnike. Prezentaciju je održala predsjednica Povjerenstva za izradu Strategije komuniciranja općine Vitez, Marija Grabovac, ukratko prezentirajući tijek nastajanja i svrhu ovog dokumenta.
Naime Općina Vitez je postala svjesna važnosti pravovremenog informiranja javnosti i uključenja građana u poslove lokalne samouprave s ciljem izgradnje povjerenja, stvaranja dobrog imidža Općine, povećanja efikasnosti rada i zadovoljstva uposlenih, uspostavljanja kvalitetnih partnerskih odnosa sa građanima, gospodarstvenicima  i svim drugim ciljnim grupama.
Prvi i temeljni uvjet uspostavljanja partnerskih odnosa između lokalne vlasti i građana svakako je uspostavljanje stalnog i aktivnog komuniciranja između partnera, a sve sa ciljem sagledavanja njihovih stvarnih potreba i mogućnosti, te sa krajnjim ciljem iznalaženja načina zadovoljenja zajedničkih potreba kroz čiju praktičnu primjenu će Općina ispuniti svoju misiju, a građanin postati zadovoljan.
Sadašnja razina komuniciranja u Općini Vitez se može ocijeniti zadovoljavajućom, no naš cilj je da dugoročnim planiranjem, koje je bazirano na konkretnim pokazateljima i jasno definiranim ciljevima koje želimo postići, unaprijedimo dosadašnje i uvedemo nove komunikacijske prakse na jedan strateški pristup.
 
U cilju realizacije usvojenih aktivnosti navedenih  u Strategiji komuniciranja donesen je Akcioni plan za 2016.godinu sa jasno preiziranim zadatcima, vremenskom roku i izvršiteljima pojedinih zadataka i ciljeva .
Na kraju svake godine Općinski načelnik će imenovati Povjerenstvo za praćenje tijeka realizacije provedbe  Strategije komuniciranja i o istom izvijestiti općinsko vijeće i javnost.
 
 
      Služba za društvene djelatnosti




Ostale vijesti

22.5.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na Informativnom sastanku - Otvorenom danu i prvoj mentorskoj sesiji koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez

17.5.2019.   Potpisani ugovori o stipendiranju

17.5.2019.   Javni pozivi Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije

17.5.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu „Upravljanje projektnim ciklusom“ koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez

15.5.2019.   JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA/NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA

13.5.2019.   J A V N I O G L A S za prodaju neizgrađenog građevnog zemljišta u vlasništvu općine Vitez

13.5.2019.   Obavijest za poljoprivredne proizvođače

10.5.2019.   Obavijest o mogućim velikim vodama za dane 12.-16.05.2019

9.5.2019.   OBAVIJEST o potpisivanju Ugovora o stipendiranju

10.5.2019.   ODLUKA O KONAČNOJ RANG LISTI OPĆINSKIH STIPENDISTA ZA ŠKOLSKU 2018./2019. GODINU

7.5.2019.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos

6.5.2019.   ODLUKA o izboru kandidata za dodjelu plastenika

30.4.2019.   Zahvala za suradnju na proslavi Dana općine Vitez

30.4.2019.   U organizaciji Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, pobjednik na 4. GBT košarkaškom kupu za djevojčice – KK „Star“ Fojnica!

30.4.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za javnu raspravu o temama predstojećeg javnog poziva za organizacije civilnog društva koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez