Objavljeno: 21.4.2022.

Obavijest za nevladin sektor

Obavještavaju se sve udruge/udruženja građana na području općine Vitez da do 15.05.2022. godine trebaju  dostaviti  izvješća o radu za proteklu 2021. godinu kao i plan i program rada za 2022. godinu.
Izvješće za 2021. godinu treba sadržavati, narativno (opisno) izvješće kroz cijelu godinu i kopiju završnog računa. One udruge/udruženja koje su dostavile izvješća o radu za 2021. godinu, ne trebaju dostavljati ponovo. Također, one udruge/udruženja koja su dostavile samo narativni dio izvješća, potrebo je da dostave i kopiju završnog računa.
Ukoliko udruge/udruženja ne dostave svoja izvješća o radu do navedenog razdoblja uskratit će im se svaka daljnja potpora u radu.
Također molimo da svi oni koji nisu dostavila svoju e-mail adresu, a imaju je, da nam istu dostave kako bi im mogli blagovremeno proslijediti određene obavijesti, oglase, natječaje, javne pozive i sl.
Za sve informacije kontaktirati na tel: 030/718 206-Marija Jozić ili nam se možete obratiti putem emaila: marija.jozic@opcinavitez.info.
 
                                                                           
 
POMOĆNIK NAČELNIKA
 
    Marija Grabovac