Objavljeno: 6.3.2017.

Izbor najupješnijih sportaša Općine Vitez za 2016. godinu

Svečano proglašenje najuspješnijih sportaša/sportista Općine Vitez za 2016.godinu održano je 02.03.2017.godine u prepunoj  sali općine Vitez u Vitezu.
Na temelju postignutih rezultata u prošloj godini i Pravilnika o izboru najboljih odlučio je ocjenjivački sud/žiri u sastavu: Marija Grabovac (predsjednik), Alkami Alihodža (dopredsjednik), Ljuban Šantić (član), Avdulah Zlotrg (član) i Ivan Frljić (član).
Za najbolje sportaše/sportiste Viteza za 2016. godinu izabrani su sljedeći: član Motocross kluba "Vitez" iz Viteza- Dario Čerkez i Hajrija Tuco, članica KK"Mladost" Vitez  u pojedinačnim sportovima, a u ekipnim sportovima nagrade za najbolje uručene su Toniju Livančiću članu NK"Vitez" Vitez  i odbojkašici Eleni Križanac, članica OK „Vitez" iz Viteza.
U kategoriji juniora najbolji su karataš Nedim Bektaš i judašica Lolita Furundžija u pojedinačnim sportovima, te nogometaš Vedran Vrhovac i odbojkašica Anđela Strukar u ekipnim sportovima.
Najuspješniji kadeti su karataš Munib Dedović i stolnotenisačica Dora Ćosić u pojedinačnoj i nogometaš Zvonimir Petrović i stolnotenisačica Lamija Mehić u ekipnoj konkurenciji.
Titulama najperspektivnijih viteških sportaša okitili su se karataši Sara Haskić i Enis Merhić, dok je najboljim sportašom-veteranom proglašen Kristijan Rajković, član Biciklističkog kluba „Vitez“, a najbolji sportaši s tjelesnim oštećenjem su odbojkaš Suljo Smajić i stolnotenisačica Alma Ramić.
Najbolji treneri u 2016. godini su: Aldin Adilović, Karate klub „Mladost“ u pojedinačnim sportovima, a Zdravko Križanac, trener ženskog Odbojkaškog kluba „Vitez“ u ekipnim sportovima.
U konkurenciji ekipa titulama najbolji okitili su se Motocross klub „Vitez“ i ženski Odbojkaški klub „Vitez“, dok su u juniorskoj konkurenciji najbolji stolnotenisači STK „Vitez“ i odbojkašice OK „Vitez“.  Među kadetima najbolja su NK Vitez i stolnotenisači „CM“ Vitez, dok je najuspješnija ekipa u kategoriji sportaša s tjelesnim oštećenjem OKI „Vitez“.
Posebna priznanja za izniman doprinos u razvoju i unapređenju sporta u Vitezu dobili su: Vlatko Kafadar, Žarko Grabovac Bela, Nihad Mujčić i Sumea Livnjak.
Priznanja i novčane nagrade najboljima su uručili kantonalna ministrica prosvjete, znanosti, kulture i športa KSB/SBK, Katica Čerkez, općinski načelnik Tomislav Bošnjak-Matić i predsjednik općinskog vijeća, Hidajet Sivro.
Nakon službenog dijela programa druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.Služba za društvene djelatnosti 

Ostale vijesti

18.2.2020.   POZIV RODITELJIMA/SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG PROGRAMA KOJA SU UPISALI DJECU U PROGRAM PRED ŠKOLU U J.U DJEČJI VRTIĆ- VITEZ

18.2.2020.   Obavijest kandidatima koji su se prijavili na Javni oglas za prijem u radni odnos u JKP“Vitkom“ d.o.o. Vitez

12.2.2020.   J A V N I K O N K U R S za prijem pripravnika sa visokom stručnom spremom u općinski organ uprave Općine Vitez

11.2.2020.   Informacija o nastavku projekta rekonstrukcije vodovodne mreže BP Petrol-Ahmići, općina Vitez

11.2.2020.   Karate klub "Ipon" Vitez uručio zahvalnicu načelniku

31.1.2020.   JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na određeno i neodređeno vrijeme - JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez

29.1.2020.   Poziv na predavanje "Ishrana muznih grla"

28.1.2020.   POZIV RODITELJIMA/SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG PROGRAMA KOJA SU UPISALI DJECU U PROGRAM PRED ŠKOLU U J.U DJEČJI VRTIĆ- VITEZ

27.1.2020.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

22.1.2020.   ODLUKA o izboru kandidata za dodjelu sredstava za podršku poljoprivredi u 2019 godini

21.1.2020.   Javna ustanova DOM ZDRAVLJA VITEZ raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos doktora medicine

21.1.2020.   OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA U RPG I RK BAZI

20.1.2020.   J A V N I P O Z I V Izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine

17.1.2020.   JAVNI OGLAS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacije - JU Dom zdravlja Vitez

16.1.2020.   NATJEČAJ za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2019./2020. godinu