Objavljeno: 6.3.2017.

Izbor najupješnijih sportaša Općine Vitez za 2016. godinu

Svečano proglašenje najuspješnijih sportaša/sportista Općine Vitez za 2016.godinu održano je 02.03.2017.godine u prepunoj  sali općine Vitez u Vitezu.
Na temelju postignutih rezultata u prošloj godini i Pravilnika o izboru najboljih odlučio je ocjenjivački sud/žiri u sastavu: Marija Grabovac (predsjednik), Alkami Alihodža (dopredsjednik), Ljuban Šantić (član), Avdulah Zlotrg (član) i Ivan Frljić (član).
Za najbolje sportaše/sportiste Viteza za 2016. godinu izabrani su sljedeći: član Motocross kluba "Vitez" iz Viteza- Dario Čerkez i Hajrija Tuco, članica KK"Mladost" Vitez  u pojedinačnim sportovima, a u ekipnim sportovima nagrade za najbolje uručene su Toniju Livančiću članu NK"Vitez" Vitez  i odbojkašici Eleni Križanac, članica OK „Vitez" iz Viteza.
U kategoriji juniora najbolji su karataš Nedim Bektaš i judašica Lolita Furundžija u pojedinačnim sportovima, te nogometaš Vedran Vrhovac i odbojkašica Anđela Strukar u ekipnim sportovima.
Najuspješniji kadeti su karataš Munib Dedović i stolnotenisačica Dora Ćosić u pojedinačnoj i nogometaš Zvonimir Petrović i stolnotenisačica Lamija Mehić u ekipnoj konkurenciji.
Titulama najperspektivnijih viteških sportaša okitili su se karataši Sara Haskić i Enis Merhić, dok je najboljim sportašom-veteranom proglašen Kristijan Rajković, član Biciklističkog kluba „Vitez“, a najbolji sportaši s tjelesnim oštećenjem su odbojkaš Suljo Smajić i stolnotenisačica Alma Ramić.
Najbolji treneri u 2016. godini su: Aldin Adilović, Karate klub „Mladost“ u pojedinačnim sportovima, a Zdravko Križanac, trener ženskog Odbojkaškog kluba „Vitez“ u ekipnim sportovima.
U konkurenciji ekipa titulama najbolji okitili su se Motocross klub „Vitez“ i ženski Odbojkaški klub „Vitez“, dok su u juniorskoj konkurenciji najbolji stolnotenisači STK „Vitez“ i odbojkašice OK „Vitez“.  Među kadetima najbolja su NK Vitez i stolnotenisači „CM“ Vitez, dok je najuspješnija ekipa u kategoriji sportaša s tjelesnim oštećenjem OKI „Vitez“.
Posebna priznanja za izniman doprinos u razvoju i unapređenju sporta u Vitezu dobili su: Vlatko Kafadar, Žarko Grabovac Bela, Nihad Mujčić i Sumea Livnjak.
Priznanja i novčane nagrade najboljima su uručili kantonalna ministrica prosvjete, znanosti, kulture i športa KSB/SBK, Katica Čerkez, općinski načelnik Tomislav Bošnjak-Matić i predsjednik općinskog vijeća, Hidajet Sivro.
Nakon službenog dijela programa druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.Služba za društvene djelatnosti 

Ostale vijesti

23.9.2021.   Poziv na javnu raspravu - izdavanje prethodne vodne suglasnosti

17.9.2021.   VIVA FILM FESTIVAL OD 22.09 - 26.09.2021

17.9.2021.   J A V N I P O Z I V za učešće u javnoj raspravi za dodjelu koncesije za izvorište vode za piće “Sedra” u naselju Lupac

16.9.2021.   Promocija druge faze projekta“Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ i novoodabranih partnerskih jedinica lokalne samouprave

14.9.2021.   Obavijest o održavanju prezentacije trase brze ceste kroz PC-96 Vitez

11.9.2021.   JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

6.9.2021.   Čestitka za početak nove školske godine

2.9.2021.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

31.8.2021.   Načelnik općine Jakšić iz Republike Hrvatske sa suradnicima posjetio Općinskog načelnika

30.8.2021.   ŠAHOVSKI KLUB VITEZ 2013 POBJEDNIK PRVENSTVA ŠAHOVSKOG SAVEZA HERCEG BOSNE

23.8.2021.   IZMJENA I PRODUŽENJE TRAJANJA JAVNOG POZIVA ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021.GODINU

11.8.2021.   INFORMACIJA o sufinansiranju i implementaciji projekta rekonstrukcije gradske kanalizacione mreže (urbani dio grada)

18.8.2021.   JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

4.8.2021.   JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTICAJ U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

29.7.2021.   Uručene plakete i priznanja Općine Vitez