Objavljeno: 10.3.2017.

PRIJEM SPORTAŠA

Općinski načelnik je danas u svom uredu upriličio prijem uspješnih sportaša općine Vitez, članove KK"Mladost" iz Viteza i  članove STK"CM" također iz Viteza.
Riječ je o osvajačima medalja sa Balkanskog i Europskog prvenstva, kao i državne prvake u stonom tenisu za kadete i seniore.
Nazočne na ovom prijemu su pozdravili općinski načelnik, Tomislav Bošnjak-Matić, predsjednik općinskog vijeća, Hidajet Sivro i pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti, Marija Grabovac .
Dora Čosić- državna kadetska prvakinja i Ivan Bobaš-državni seniorski prvak dolaze iz STK"CM" iz Viteza, a Nedim Bektaš- osvajač srebrene i brončane medalje na Balkanskom prvenstvu kao i Munib Dedović- osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu i osvajač srebrene medalje na Balkanskom prvenstvu  dolaze nam ispred  KK"Mladost" iz Viteza.
Uspješni sportaši su zahvalili načelniku na organiziranom prijemu i skromnim nagradama koje su im ovom prilikom uručene.
Općinski načelnik je obećao da će u granicama  proračunskih mogućnosti nastaviti i dalje podržavati uspješne sportaše, kao i druge uspješne mlade ljude koji na pozitivan način promoviraju lokalnu zajednicu.
 

 


Služba za društvene djelatnosti