Objavljeno: 30.3.2017.

Sastanak općinskog načelnika i predsjedatelja OV-a Vitez s viteškim zastupnicima

Općinski načelnik Tomislav Bošnjak Matić i predsjedatelj Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro jučer su ugostili viteške zastupnike sa županijske i federalne razine. Pozivu načelnika Bošnjak Matića odazvali su se članovi zastupničkog doma Parlamenta F BiH Boris Marjanović i Slavica Josipović, te zastupnici u Saboru Županije Središnja Bosna Ivan Sajević, Marijo Bošnjak Matić, Muharem Grabus i Edina Hrustić.

Na sastanku je elaborirano stanje na općinskoj, županijskoj i federalnoj razini te istaknuta spremnost da se u narednom periodu zajednički nastavi podupirati ciljeve i projekte koje lokalna zajednica prepozna kao najznačajnije. U vrlo konstruktivnom razgovoru naglašena je potreba za još kvalitetnijom koordinacijom i komunikacijom među sudionicima sastanka, kako bi se lakše ostvarili spomenuti ciljevi, odnosno projekti.

 

Općinski načelnik Tomislav Bošnjak Matić zahvalio se zastupnicima što su se odazvali njegovom pozivu i naglasio kako će na tragu razgovora nastojati kontinuirano održavati sastanke za zastupnicima najmanje jednom u dva mjeseca, a po potrebi i češće.

„U vrlo kratkom periodu pripremili smo projektni tim koji će nakon kvalitetnog elaborata pristupiti i izradi određenih projekata, za koje će nam svakako biti potrebna i potpora naših zastupnika na višim nivoima vlasti kako bi ugledali svjetlo dana. Uvjeren sam kako ćemo zajedničkim naporima uspjeti realizirati neke od projekata koji su itekako značajni za lokalnu zajednicu“, kazao je nakon sastanka za Vitez.info načelnik Bošnjak-Matić.

Izvor:www.vitez.info