Objavljeno: 8.5.2017.

OKRUGLI STOL „MLADI I PODUZETNIŠTVO“

Okrugli stol na temu "Mladi i poduzetništvo" koji je održan u povodu Dana općine Vitez organizirao je Institut Sveučilišta/Univerziteta "VITEZ".
Sve nazočne pozdravio je načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak Matić ističući važnost ove teme  za mlade ljude i sve one koji su u potražnji za poslom.
Sudionici okruglog stola bili su ekonomski analitičar prof.dr. Kadrija Hodžić, prorektor za nastavu i studentska pitanja Sveučilišta "VITEZ", sveučilišni profesori doc.dr. Darijo Jerković i doc.dr. Lordan Iličić, Amra Kraksner, direktorica Instituta Sveučilišta „VITEZ, Muhamed Rebihić, pomoćnik načelnika općine Vitez za poduzetništvo i lokalni razvoj i Nela Prajninger projekt menadžer u REZ agenciji.
Okupljenim srednjoškolcima i studentima upućena je jasna poruka, a ona glasi ne čekajte svoje radno mjesto već ga osmislite sami i na taj način kreirajte svoju budućnost.
Također, okupljenim srednjoškolcima i studentima obratili su se i Bojana Link i Željko Grubešić, mladi poduzetnici iz Kiseljaka i Busovače, čije poslovne priče mogu poslužiti kao primjer hrabrosti i vjere u vlastite sposobnosti i mogućnosti što je rezultiralo otvaranjem vlastitih, danas respektabilnih srednjobosanskih firmi, priopćili su organiziratori ovog događaja, predstavnici Sveučilišta Vitez.
 

SLUŽBA ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI