Objavljeno: 8.5.2017.

OBILJEŽEN DAN OPĆINE VITEZ 28.04.2017.godine

Dan Općine Vitez obilježen je svečanom sjednicom općinskog vijeća u kino dvorani Općine  Vitez. Svečanost obilježavanja započela je na gradskom trgu izložbom kreativnih štandova i okupljanjem zvanica. Sve nazočne na gradskom trgu  pozdravio je  Općinski načelnik  obračajući se prigodnim riječima i čestitajući  dan općine.
Uz izložbene štandove svečanom ugođaju su dali doprinos predstavnici sportsko plesnog centra LDF svojim plesom, Sportski klub golubova pismonoša „Grabovac“ Vitez i Udruženje građana klub sportskih golubova pismonoša „Alfa“ Vitez puštanjem golubova.
Nakon toga, uslijedila je svečana sjednica Općinskoga vijeća, kojom je predsjedao predsjednik vijeća, Hidajet Sivro. Prigodnim riječima dobrošlice pozdravio je sve nazočne i zahvalio na dolasku a općinski načelnik Tomislav Bošnjak-Matić obratio se kratkim referatom o svemu onome što je urađeno u proteklom periodu i onome sto će biti prioritet u budućem rješavanju.
Na svečanoj sjednici uručena su i općinska priznanja, plakete, a dobili su ih poduzeće UKRAS d.o.o. Vitez – za ukupan doprinos u razvoju unutarnje i vanjske trgovine; Muška pjevačka skupina Krčevljani – za postignute rezultate u sveukupnim tradicionalnim aktivnostima; te Senad Omanović – za postignute iznimne profesionalne rezultate. Posthumno priznanje općine Vitez uručeno je za doprinos u afirmaciji vrijednosti položaja i ugleda Viteza u zemlji i inozemstvu, Hamidu Topoljaku, uglednom planinaru i društvenom djelatniku.
 
Uz brojne dužnosnike sa svih razina vlasti u BiH, izaslanstvo Veleposlanstva RH u BiH, sjednici je i ove godine nazočilo izaslanstvo Grada Popovače, grada prijatelja Viteza, čiji je gradonačelnik Josip Mišković uputio čestitke svim vitežankama i vitežanima u povodu Dana općine.
Taj dan građani su mogli u večernjim satima pogledati predstavu ''Do utorka'' u izvođenju Gradskog kazališta mladih iz Viteza.
Svečanost obilježavanja dana općine nastavila se i u narednim danima (nedjelja) velikom manifestacijom ''I ja sam Vitez'' koja je okupila nekoliko tisuća ljudi na gradskom trgu u Vitezu te na ulice grada u svečanom defileu izmamila stotine mladih sportaša i predstavnika brojnih udruga i udruženja sa područja općine Vitez.
Uz tridesetak izložbenih, kreativnih štandova, kulturno zabavnim programom i koncertom  u večernjim satima brojni posjetitelji su mogli uzivati do kasno u noć.
 
 

SLUŽBA ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI
 

Ostale vijesti

18.2.2020.   POZIV RODITELJIMA/SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG PROGRAMA KOJA SU UPISALI DJECU U PROGRAM PRED ŠKOLU U J.U DJEČJI VRTIĆ- VITEZ

18.2.2020.   Obavijest kandidatima koji su se prijavili na Javni oglas za prijem u radni odnos u JKP“Vitkom“ d.o.o. Vitez

12.2.2020.   J A V N I K O N K U R S za prijem pripravnika sa visokom stručnom spremom u općinski organ uprave Općine Vitez

11.2.2020.   Informacija o nastavku projekta rekonstrukcije vodovodne mreže BP Petrol-Ahmići, općina Vitez

11.2.2020.   Karate klub "Ipon" Vitez uručio zahvalnicu načelniku

31.1.2020.   JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na određeno i neodređeno vrijeme - JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez

29.1.2020.   Poziv na predavanje "Ishrana muznih grla"

28.1.2020.   POZIV RODITELJIMA/SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG PROGRAMA KOJA SU UPISALI DJECU U PROGRAM PRED ŠKOLU U J.U DJEČJI VRTIĆ- VITEZ

27.1.2020.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

22.1.2020.   ODLUKA o izboru kandidata za dodjelu sredstava za podršku poljoprivredi u 2019 godini

21.1.2020.   Javna ustanova DOM ZDRAVLJA VITEZ raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos doktora medicine

21.1.2020.   OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA U RPG I RK BAZI

20.1.2020.   J A V N I P O Z I V Izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine

17.1.2020.   JAVNI OGLAS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacije - JU Dom zdravlja Vitez

16.1.2020.   NATJEČAJ za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2019./2020. godinu