Objavljeno: 16.10.2017.

U Vitezu održana manifestacija "Dani kruha i plodova zemlje"

U organizaciji HKD "Napredak" Vitez na gradskom trgu u Vitezu 12. listopada održana je manifestacija „Dani kruha i plodova zemlje". Ovogodišnja manifestacija službeno je započela blagoslovom kruha i zahvalnošću Bogu za darove i plodove zemlje.
Uz lijep sunčani dan, dobrom raspoloženju i ugodnoj atmosferi, svojim bogato ukrašenim stolovima, kreacijama i nastupima doprinijeli  su: 
Dječji vrtić ˝Vitez˝,Dječji vrtić „Sunce˝,Osnovna škola „Vitez˝,Osnovna škola „Bila˝,Osnovna škola „Dubravica˝,Sportski plesni centar ˝Let’s dance forever˝,Srednja škola „Vitez˝,Gradsko kazalište mladih „Vitez“,Udruga ˝Hrvatska žena˝,KUD ˝Topala˝ i
Hrvatsko kulturno društvo „Napredak“, podružnica Vitez.
Ova lijepa manifestacija održava se svake godine u Vitezu i uvijek iznova obraduje posjetitelje koji su i ove godine mogli kušati i probati brojna jela, kolace, peciva i diviti se umjetničkim djelima i kreacijama koje su se našle na stolovima.
Uz zahvalnost za dane kruha i plodove zemlje, zahvalnost i svima onima koji daju svoj doprinos da Vitez svake godine ima ovu lijepu manifestaciju.
 
 
 
 
 
                                                                  SLUŽBA ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI