Objavljeno: 25.3.2016.

Odigran Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje

Ove godine vrijedni članovi i rukovodstvo Škole košarke ''Prvi koš'' uspješno su organizirali Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje.
Ovo je još jedan u nizu brojnih i dobro organiziranih turnira gdje su članovi i rukovodstvo Škole košarke ''Prvi koš'' pokazali i potvrdili svoj uspješan rad u proteklih nekoliko godina.
Taj rad prepoznat je i od strane općine Vitez koja daje podršku ovome klubu a i ovaj Uskrsni turnir pomognut  je ustupanjem bez naknade sportske dvorane kao i financijskom podrškom za dio troškova organizacije.
A kako je prošao sam turnir stoji u izvješću Prvog koša:

U utorak, 22.03.2016., u našoj prelijepoj gradskoj sportskoj dvorani odigran je Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje u organizaciji ŠK Prvi koš Vitez, na kojem je, uz domaćina sudjelovalo još pet ekipa iz BiH, podijeljenih u dvije grupe.
Program odigravanja utakmica započeo je u 09.00h, a dodjelom priznanja najboljim ekipama i pojedincima, turnir je završen u 21.00h. Odigrano je ukupno 8 utakmica, u kojima smo vidjeli dobru košarku koju su nam pokazale kadetkinje, inače djevojke rođene 2000. I mlađe.
Na kraju dana, najviše se radovala ekipa HOKK Vitez, koja je osvojila prvo mjesto, pobjedivši u finalu ekipu KK Lider iz Gradiške 58 – 41. U utakmici za treće mjesto vidjeli smo napetost do zadnjeg napada utakmice, ali su gošće iz ŽKK Konjic odnijele pobjedu nad domaćinom turnira, ŠK Prvi koš Vitez, rezultatom 45 - 43. Peto i šesto mjesto podijelili su KK Star Fojnica i KK Travnik.
Dvoranu je tijekom dana pohodio solidan broj gledatelja, naših sugrađana, koji su dali podršku svim sudionicima, a posebno vrijedi izdvojiti atmosferu koju su napravili na već pomenutoj utakmici za treće mjesto između ŠK Prvi koš Vitez i ŽKK Konjic.
Turnir je otvorila gospođa Marija Grabovac, pomoćnik načelnika iz službe za društvene djelatnosti, a priznanja i nagrade najboljima uz trenere Marka Matijanića i Igora Bošnjaka, uručili su gospođa Milka Toljušić, u ime firme Frizerland Vitez, inače sponzora turnira, kao i gospodin Ivan Sajević, saborski zastupnik u Srednjobosanskoj županiji.
„Ispred Škole košarke Prvi koš Vitez želimo zahvaliti: Općini Vitez, na podršci koju su nam pružili kao i mnogo puta do sada, proizvođaču sportske opreme GBT Banja Luka, koja je službeni sponzora Uskrsnog kupa, firmi Frizerland Vitez na prigodnim poklonima za trenere i najbolje pojedince, firmi Kristal Vitez na prekrasnim i jedinstvenim statuama, OO HDZ Vitez na pomoći u organizaciji, restoranu Maestral na ukusnim obrocima, Ivanu Matiću na podršci oko razglasa i glazbe, roditeljima naših članova koji su se potrudili spremiti sendviče za sudionike turnira, te obojali pisanice kao poklon za svakog sudionika turnira i svima ostalima koji inače pomažu rad Škole košarke Prvi koš Vitez.  Posebno hvala trenerima Marku i Igoru, kao i svim članovima i prijateljima ŠK Prvi koš koji su čitav dan proveli u dvorani i potrudili se da turnir protekne u što boljoj atmosferi i što boljoj organizaciji.“
Najbolja petorka turnira je: Ines Babić (ŠK Prvi koš Vitez), Sara Pinjo (HOKK Vitez), Anja Čerkez (HOKK Vitez), Andrea Popović (KK Lider Gradiška) i Azra Nikšić (ŽKK Konjic).
Najbolji strijelac turnira je Andrea Popović iz KK Lider Gradiška, najbolja u natjecanju šutiranja trojki je Amra Begić iz ŽKK Konjic, a MVP turnira je Josipa Frljić iz HOKK Vitez.
Vidimo se i dogodine u Vitezu!!!


Ostale vijesti

11.7.2019.   Zapisnik sa drugog sastanka Foruma za građanske inicijative u Vitezu

11.7.2019.   Zapisnik sa prvog sastanka Foruma za građanske inicijative u Vitezu

11.7.2019.   Rang lista rezultata po javnom pozivu za organizacije civilnog društva u sklopu ReLOaD projekta za Općinu Vitez

10.7.2019.   Poziv za 18. sjednicu Općinskog vijeća Vitez

3.7.2019.   Rezultati procesa izbora predstavnika organizacija civilnog društva sa područja općine Vitez za učešće u evaluacionoj komisiji u Općini Vitezu (ReLOaD)

1.7.2019.   Informacija o završetku projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba kroz proizvodnju u plastenicima“ za 2019 godinu

1.7.2019.   Saopštenje o izvođenju radova na rekonstrukciji raskrsnice na ulazu u Vitez

21.6.2019.   Poziv članovima organizacija civilnog društva za prijave za učešće u Povjerenstvu za evaluaciju u općini Vitez

21.6.2019.   Izvještaj o održanom III mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

21.6.2019.   Izvještaj o održanom II mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

10.6.2019.   Izvještaj o održanom mentorskom sastanku u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

7.6.2019.   Obavijest o rezultatima Javnog poziva koji je općina Vitez raspisala za NVO sektor u 2019.g.

7.6.2019.   POZIV za 17. sjednicu Općinskog vijeća Vitez

7.6.2019.   JAVNI POZIV za učešće u Programu pomoći u obavljanju pripravničkog staža

3.6.2019.   Čestitka povodom Bajrama