Objavljeno: 25.3.2016.

Odigran Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje

Ove godine vrijedni članovi i rukovodstvo Škole košarke ''Prvi koš'' uspješno su organizirali Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje.
Ovo je još jedan u nizu brojnih i dobro organiziranih turnira gdje su članovi i rukovodstvo Škole košarke ''Prvi koš'' pokazali i potvrdili svoj uspješan rad u proteklih nekoliko godina.
Taj rad prepoznat je i od strane općine Vitez koja daje podršku ovome klubu a i ovaj Uskrsni turnir pomognut  je ustupanjem bez naknade sportske dvorane kao i financijskom podrškom za dio troškova organizacije.
A kako je prošao sam turnir stoji u izvješću Prvog koša:

U utorak, 22.03.2016., u našoj prelijepoj gradskoj sportskoj dvorani odigran je Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje u organizaciji ŠK Prvi koš Vitez, na kojem je, uz domaćina sudjelovalo još pet ekipa iz BiH, podijeljenih u dvije grupe.
Program odigravanja utakmica započeo je u 09.00h, a dodjelom priznanja najboljim ekipama i pojedincima, turnir je završen u 21.00h. Odigrano je ukupno 8 utakmica, u kojima smo vidjeli dobru košarku koju su nam pokazale kadetkinje, inače djevojke rođene 2000. I mlađe.
Na kraju dana, najviše se radovala ekipa HOKK Vitez, koja je osvojila prvo mjesto, pobjedivši u finalu ekipu KK Lider iz Gradiške 58 – 41. U utakmici za treće mjesto vidjeli smo napetost do zadnjeg napada utakmice, ali su gošće iz ŽKK Konjic odnijele pobjedu nad domaćinom turnira, ŠK Prvi koš Vitez, rezultatom 45 - 43. Peto i šesto mjesto podijelili su KK Star Fojnica i KK Travnik.
Dvoranu je tijekom dana pohodio solidan broj gledatelja, naših sugrađana, koji su dali podršku svim sudionicima, a posebno vrijedi izdvojiti atmosferu koju su napravili na već pomenutoj utakmici za treće mjesto između ŠK Prvi koš Vitez i ŽKK Konjic.
Turnir je otvorila gospođa Marija Grabovac, pomoćnik načelnika iz službe za društvene djelatnosti, a priznanja i nagrade najboljima uz trenere Marka Matijanića i Igora Bošnjaka, uručili su gospođa Milka Toljušić, u ime firme Frizerland Vitez, inače sponzora turnira, kao i gospodin Ivan Sajević, saborski zastupnik u Srednjobosanskoj županiji.
„Ispred Škole košarke Prvi koš Vitez želimo zahvaliti: Općini Vitez, na podršci koju su nam pružili kao i mnogo puta do sada, proizvođaču sportske opreme GBT Banja Luka, koja je službeni sponzora Uskrsnog kupa, firmi Frizerland Vitez na prigodnim poklonima za trenere i najbolje pojedince, firmi Kristal Vitez na prekrasnim i jedinstvenim statuama, OO HDZ Vitez na pomoći u organizaciji, restoranu Maestral na ukusnim obrocima, Ivanu Matiću na podršci oko razglasa i glazbe, roditeljima naših članova koji su se potrudili spremiti sendviče za sudionike turnira, te obojali pisanice kao poklon za svakog sudionika turnira i svima ostalima koji inače pomažu rad Škole košarke Prvi koš Vitez.  Posebno hvala trenerima Marku i Igoru, kao i svim članovima i prijateljima ŠK Prvi koš koji su čitav dan proveli u dvorani i potrudili se da turnir protekne u što boljoj atmosferi i što boljoj organizaciji.“
Najbolja petorka turnira je: Ines Babić (ŠK Prvi koš Vitez), Sara Pinjo (HOKK Vitez), Anja Čerkez (HOKK Vitez), Andrea Popović (KK Lider Gradiška) i Azra Nikšić (ŽKK Konjic).
Najbolji strijelac turnira je Andrea Popović iz KK Lider Gradiška, najbolja u natjecanju šutiranja trojki je Amra Begić iz ŽKK Konjic, a MVP turnira je Josipa Frljić iz HOKK Vitez.
Vidimo se i dogodine u Vitezu!!!


Ostale vijesti

23.9.2021.   Poziv na javnu raspravu - izdavanje prethodne vodne suglasnosti

17.9.2021.   VIVA FILM FESTIVAL OD 22.09 - 26.09.2021

17.9.2021.   J A V N I P O Z I V za učešće u javnoj raspravi za dodjelu koncesije za izvorište vode za piće “Sedra” u naselju Lupac

16.9.2021.   Promocija druge faze projekta“Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ i novoodabranih partnerskih jedinica lokalne samouprave

14.9.2021.   Obavijest o održavanju prezentacije trase brze ceste kroz PC-96 Vitez

11.9.2021.   JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

6.9.2021.   Čestitka za početak nove školske godine

2.9.2021.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

31.8.2021.   Načelnik općine Jakšić iz Republike Hrvatske sa suradnicima posjetio Općinskog načelnika

30.8.2021.   ŠAHOVSKI KLUB VITEZ 2013 POBJEDNIK PRVENSTVA ŠAHOVSKOG SAVEZA HERCEG BOSNE

23.8.2021.   IZMJENA I PRODUŽENJE TRAJANJA JAVNOG POZIVA ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021.GODINU

11.8.2021.   INFORMACIJA o sufinansiranju i implementaciji projekta rekonstrukcije gradske kanalizacione mreže (urbani dio grada)

18.8.2021.   JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

4.8.2021.   JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTICAJ U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

29.7.2021.   Uručene plakete i priznanja Općine Vitez