Objavljeno: 13.2.2018.

Najupješniji sportaši Općine Vitez za 2017. godinu

Svečano proglašenje najuspješnijih sportaša Općine Vitez za 2017.godinu održano je 09.02.2018.godine u prepunoj  dvorani hotela Central u Vitezu.
Svečanosti proglašenja najboljih uz sportaše i njihove roditelje, nazočili  su i  brojni gosti iz svih oblasti života i rada općine Vitez, zajedno sa općinskim načelnikom Tomislavom Bošnjakom-Matićem i predsjednikom Općinskog vijeća Hidajetom Sivrom,  kao i ministricom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Srednjobosanske županije, Katicom Čerkez.
Na temelju postignutih rezultata u prošloj godini ocjenjivački žiri je donio odluku o najuspješnijim sportašima  za 2017. godinu.
Oni su: Lolita Furunđija, članica Judo kluba Vitez i Dario Čerkez, član Motocoss kluba Vitez u pojedinačnim sportovima i Elena Križanac, članica Ženskog odbojkaškog Kluba Vitez i Ivan Livaja, kapetan nogometnog premijerligaša NK Vitez u ekipnim sportovima.
 

U juniorskoj konkurenciji najuspješnija sportašica u pojedinačnim sportovima je Justina Livančić, iz Judo kluba Vitez i Adnan Hurem, član Karate kluba Mladost, dok su u ekipnoj konkurenciji najbolji, Barbara Bonić, Ženski odbojkaški klub i Petar Bošatlija, kapetan juniorske momčadi NK Vitez.
 
Proglašeni su i najbolji pojedinci i ekipe u kadetskoj konkurenciji, Munib Dedović, član Karate kluba Mladost  i Dora Čosić, članica STK CM Vitez u pojedinačnoj konkurenciji i Ivan Marjanović -Šahovski klub Vitez 2013 i Lamija Mehić -STK Vitez u ekipnim  sportovima.
 
Najperspektivnijim sportašima proglašeni su Harun Haskić i Ema Bešić iz KK Mladost.
Najuspješniji sportaši u kategoriji sportaša sa tjelesnim oštećenjem su  Mujo Bešo, OKI Vitez i Alma Ramić, STK Vitez.
Najuspješniji trener u kategoriji pojedinačnih sportova je Aldin Adilović iz KK Mladost, dok je u kategoriji ekipnih sportova to priznanje pripalo Ivanu Bobašu, STK CM Vitez.
Najuspješnijim veteranom proglašen je Tomislav Kulić, član Biciklističkog  kluba Vitez.
Najuspješnija ekipa u muškoj konkurenciji je  Motocross klub Vitez, a u ženskoj konkurenciji STK Vitez.
Najuspješnije ekipe u juniorskoj konkurenciji su Ragbi klub Vitez i ŽRK Vitez.
Najuspješnije ekipe u kadetskoj konkurenciji su ekipe STK Vitez .
Najuspješnija ekipa u kategoriji sportaša sa tjelesnim oštećenjem  je OKI Vitez.
 
Posebna priznanja za rad u sportu i doprinos razvoju sporta u Vitezu, dobili su Slaven Garić (NK Vitez), Bezgudin Bektaš (FK Vitez), Željko Ljubanić (Ragbi klub Vitez) i Marko Jevtić (NK Vitez).
Svojim glazbenim numerama ovu lijepu manifestaciju uljepšali su učenici Osnovne glazbene škole Jakov Gotovac iz Viteza, Marija Šuman i Marija Blaž izvodeći točke na klaviru kao i točkom na violini kojom se predstavio Arif Kobilić.
Nakon službenog dijela programa druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.
 

Služba za društvenu djelatnost 

Ostale vijesti

18.2.2020.   POZIV RODITELJIMA/SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG PROGRAMA KOJA SU UPISALI DJECU U PROGRAM PRED ŠKOLU U J.U DJEČJI VRTIĆ- VITEZ

18.2.2020.   Obavijest kandidatima koji su se prijavili na Javni oglas za prijem u radni odnos u JKP“Vitkom“ d.o.o. Vitez

12.2.2020.   J A V N I K O N K U R S za prijem pripravnika sa visokom stručnom spremom u općinski organ uprave Općine Vitez

11.2.2020.   Informacija o nastavku projekta rekonstrukcije vodovodne mreže BP Petrol-Ahmići, općina Vitez

11.2.2020.   Karate klub "Ipon" Vitez uručio zahvalnicu načelniku

31.1.2020.   JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na određeno i neodređeno vrijeme - JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez

29.1.2020.   Poziv na predavanje "Ishrana muznih grla"

28.1.2020.   POZIV RODITELJIMA/SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG PROGRAMA KOJA SU UPISALI DJECU U PROGRAM PRED ŠKOLU U J.U DJEČJI VRTIĆ- VITEZ

27.1.2020.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

22.1.2020.   ODLUKA o izboru kandidata za dodjelu sredstava za podršku poljoprivredi u 2019 godini

21.1.2020.   Javna ustanova DOM ZDRAVLJA VITEZ raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos doktora medicine

21.1.2020.   OBAVIJEST ZA AŽURIRANJE PODATAKA U RPG I RK BAZI

20.1.2020.   J A V N I P O Z I V Izbjeglicama iz Bosne i Hercegovine, raseljenim osobama u Bosni i Hercegovini i povratnicima u Federaciju Bosne i Hercegovine

17.1.2020.   JAVNI OGLAS za izbor kandidata za dodjelu specijalizacije - JU Dom zdravlja Vitez

16.1.2020.   NATJEČAJ za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2019./2020. godinu