Objavljeno: 13.2.2018.

Najupješniji sportaši Općine Vitez za 2017. godinu

Svečano proglašenje najuspješnijih sportaša Općine Vitez za 2017.godinu održano je 09.02.2018.godine u prepunoj  dvorani hotela Central u Vitezu.
Svečanosti proglašenja najboljih uz sportaše i njihove roditelje, nazočili  su i  brojni gosti iz svih oblasti života i rada općine Vitez, zajedno sa općinskim načelnikom Tomislavom Bošnjakom-Matićem i predsjednikom Općinskog vijeća Hidajetom Sivrom,  kao i ministricom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi Srednjobosanske županije, Katicom Čerkez.
Na temelju postignutih rezultata u prošloj godini ocjenjivački žiri je donio odluku o najuspješnijim sportašima  za 2017. godinu.
Oni su: Lolita Furunđija, članica Judo kluba Vitez i Dario Čerkez, član Motocoss kluba Vitez u pojedinačnim sportovima i Elena Križanac, članica Ženskog odbojkaškog Kluba Vitez i Ivan Livaja, kapetan nogometnog premijerligaša NK Vitez u ekipnim sportovima.
 

U juniorskoj konkurenciji najuspješnija sportašica u pojedinačnim sportovima je Justina Livančić, iz Judo kluba Vitez i Adnan Hurem, član Karate kluba Mladost, dok su u ekipnoj konkurenciji najbolji, Barbara Bonić, Ženski odbojkaški klub i Petar Bošatlija, kapetan juniorske momčadi NK Vitez.
 
Proglašeni su i najbolji pojedinci i ekipe u kadetskoj konkurenciji, Munib Dedović, član Karate kluba Mladost  i Dora Čosić, članica STK CM Vitez u pojedinačnoj konkurenciji i Ivan Marjanović -Šahovski klub Vitez 2013 i Lamija Mehić -STK Vitez u ekipnim  sportovima.
 
Najperspektivnijim sportašima proglašeni su Harun Haskić i Ema Bešić iz KK Mladost.
Najuspješniji sportaši u kategoriji sportaša sa tjelesnim oštećenjem su  Mujo Bešo, OKI Vitez i Alma Ramić, STK Vitez.
Najuspješniji trener u kategoriji pojedinačnih sportova je Aldin Adilović iz KK Mladost, dok je u kategoriji ekipnih sportova to priznanje pripalo Ivanu Bobašu, STK CM Vitez.
Najuspješnijim veteranom proglašen je Tomislav Kulić, član Biciklističkog  kluba Vitez.
Najuspješnija ekipa u muškoj konkurenciji je  Motocross klub Vitez, a u ženskoj konkurenciji STK Vitez.
Najuspješnije ekipe u juniorskoj konkurenciji su Ragbi klub Vitez i ŽRK Vitez.
Najuspješnije ekipe u kadetskoj konkurenciji su ekipe STK Vitez .
Najuspješnija ekipa u kategoriji sportaša sa tjelesnim oštećenjem  je OKI Vitez.
 
Posebna priznanja za rad u sportu i doprinos razvoju sporta u Vitezu, dobili su Slaven Garić (NK Vitez), Bezgudin Bektaš (FK Vitez), Željko Ljubanić (Ragbi klub Vitez) i Marko Jevtić (NK Vitez).
Svojim glazbenim numerama ovu lijepu manifestaciju uljepšali su učenici Osnovne glazbene škole Jakov Gotovac iz Viteza, Marija Šuman i Marija Blaž izvodeći točke na klaviru kao i točkom na violini kojom se predstavio Arif Kobilić.
Nakon službenog dijela programa druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.
 

Služba za društvenu djelatnost 

Ostale vijesti

17.9.2021.   VIVA FILM FESTIVAL OD 22.09 - 26.09.2021

17.9.2021.   J A V N I P O Z I V za učešće u javnoj raspravi za dodjelu koncesije za izvorište vode za piće “Sedra” u naselju Lupac

16.9.2021.   Promocija druge faze projekta“Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ i novoodabranih partnerskih jedinica lokalne samouprave

14.9.2021.   Obavijest o održavanju prezentacije trase brze ceste kroz PC-96 Vitez

11.9.2021.   JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

6.9.2021.   Čestitka za početak nove školske godine

2.9.2021.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

31.8.2021.   Načelnik općine Jakšić iz Republike Hrvatske sa suradnicima posjetio Općinskog načelnika

30.8.2021.   ŠAHOVSKI KLUB VITEZ 2013 POBJEDNIK PRVENSTVA ŠAHOVSKOG SAVEZA HERCEG BOSNE

23.8.2021.   IZMJENA I PRODUŽENJE TRAJANJA JAVNOG POZIVA ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021.GODINU

11.8.2021.   INFORMACIJA o sufinansiranju i implementaciji projekta rekonstrukcije gradske kanalizacione mreže (urbani dio grada)

18.8.2021.   JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

4.8.2021.   JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTICAJ U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

29.7.2021.   Uručene plakete i priznanja Općine Vitez

28.7.2021.   Obavijest o prestanku snabdijevanja pitkom vodom