Objavljeno: 14.5.2018.

Obilježeni dani Općine Vitez (15.4.-5.5.2018.godine)

Kao i prethodnih godina i ove godine građani Viteza su mogli uživati u brojnim sadržajima koji su organizirani u povodu Dana Općine Vitez.
Sportski događaji i kulturne manifestacije čiji su organizatori bili sportski klubovi i udruge iz kulture kao i brojne institucije i pojedinci sa područja općine Vitez i šire, započeli su već od 15.4. a trajale su do  5.5.2018. godine.
''Bogato,raznoliko,masovno,kvalitetno....kao nikad do sada''-prenijeli su mediji.
Održana je i svečana sjednica općinskog vijeća Vitez kojom prilikom su se nazočnima prigodnim govorom  obratili predsjednik općinskog vijeća Hidajet Sivro i načelnik općine Tomislav Bošnjak Matić.
Uručena su i godišnja općinska priznanja a sve je upotpunjeno i prigodnim programom učenika Osnovne glazbene škole Jakov Gotovac,područni odjel Vitez.
I ove godine ,kao i prethodne, općina Vitez je za svoj dan,28.4. imala cjelodnevnu manifestaciju pod nazivom''I ja sam Vitez'' sa brojnim sadržajima,sudionicima programa,glazbenicima i izvođačima.
Posjetitelji su već od 12,00 sati  imali priliku obilaziti i razgledati  30-tak postavljenih izložbeno-prodajnih štandova, a u nastavku programa uživati u izvođenju brojnih plesnih  i rekreativnih skupina.
U večernjim satima ulicama grada su u svečanom defileu prošetali mnogi sportski klubovi i udruženja sa područja općine Vitez a slavlje je nastavljeno uz koncert grupe Exponent i vatromet koji je upriličen tim povodom.
Udruga Volim Vitez je zajedno u partnerstvu sa Općinom Vitez,brojnim udrugama,institucijama i pojedincima bila jedan od glavnih organizatora  ove manifestacije.
Veliki doprinos dali su u uređenju trga ,postavljanju štandova i organizaciji samog koncerta.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim članovima Udruge Volim Vitez kao i svima onima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos da se održi ova velika cjelodnevna manifestacija na radost svih građana općine Vitez.
Također koristimo priliku zahvaliti svim sportskim klubovima,udruženjima,institucijama, firmama  i pojedincima koji su prijavili ,organizirali  brojne sportske, kulturne i druge sadržaje ili su dali svoj doprinos na drugi način, da Dani općine Vitez ove godine budu svečani,sadržajni i kvalitetni ,na radost svih građana općine Vitez i šire.
 
 

                                                                               Služba za društvene djelatnosti
 

Ostale vijesti

11.7.2019.   Zapisnik sa drugog sastanka Foruma za građanske inicijative u Vitezu

11.7.2019.   Zapisnik sa prvog sastanka Foruma za građanske inicijative u Vitezu

11.7.2019.   Rang lista rezultata po javnom pozivu za organizacije civilnog društva u sklopu ReLOaD projekta za Općinu Vitez

10.7.2019.   Poziv za 18. sjednicu Općinskog vijeća Vitez

3.7.2019.   Rezultati procesa izbora predstavnika organizacija civilnog društva sa područja općine Vitez za učešće u evaluacionoj komisiji u Općini Vitezu (ReLOaD)

1.7.2019.   Informacija o završetku projekta „Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba kroz proizvodnju u plastenicima“ za 2019 godinu

1.7.2019.   Saopštenje o izvođenju radova na rekonstrukciji raskrsnice na ulazu u Vitez

21.6.2019.   Poziv članovima organizacija civilnog društva za prijave za učešće u Povjerenstvu za evaluaciju u općini Vitez

21.6.2019.   Izvještaj o održanom III mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

21.6.2019.   Izvještaj o održanom II mentorskom sastanku u okviru Javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

10.6.2019.   Izvještaj o održanom mentorskom sastanku u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

7.6.2019.   Obavijest o rezultatima Javnog poziva koji je općina Vitez raspisala za NVO sektor u 2019.g.

7.6.2019.   POZIV za 17. sjednicu Općinskog vijeća Vitez

7.6.2019.   JAVNI POZIV za učešće u Programu pomoći u obavljanju pripravničkog staža

3.6.2019.   Čestitka povodom Bajrama