Objavljeno: 15.4.2016.

OPĆINSKI NAČELNIK PRIMIO ODBOJKAŠICE OK ''VITEZ''


Dana 13.4.2016. godine u uredu općinskog načelnika upriličen je prijem odbojkašica Odbojkaškog kluba Vitez.Razlog prijema je osvojeno prvo mjesto u Prvoj ženskoj  ligi FBiH i plasman u Super ligu FBiH.Tom prilikom iskrene čestitke povodom tog uspjeha  uputili su im općinski načelnik Advan Akeljić  i pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti Marija  Grabovac .U lijepom i ugodnom druženju sa mladim odbojkašicama i direktoricom kluba profesoricom Elizabetom Križanac, podijeljeni  su utisci sa prvenstva i odigravanja završnice.Riječi je bilo i o  potpori općine  Vitez ovome klubu ulaskom u viši rang,a što je općinski načelnik  iskreno i obećao shodno mogućnostima proračuna. Vrijedno je spomenuti da je ovaj ženski odbojkaški  klub prepoznat po kvaliteti i van općine Vitez te da su osvojili brojne nagrade na turnirima širom BiH kao i van granica BiH,te dobili brojna priznanja na izborima sportaša Općine Vitez i Kantona Središnja Bosna. Razmijenjeni su i skromni darovi kao znak sjećanja na ovaj susret a u prilogu je i saopćenje OK Vitez sa finalnog turnira.

"U subotu, 2. 4. 2016. godine, u Mostaru je odigran finalni turnir za prvaka Prve ženske lige FBiH, u kojem su pored naše ekipe sudjelovale još i ekipe OK „Čelik-R“ iz Zenice i OK „Student“ iz Mostara. Mi smo u obje utakmice protiv navedenih klubova ostvarili ubjedljive pobjede od 3:0 u setovima, čime smo zvanično postali Prvaci Prve 
ženske lige FBiH (u okviru ove lige se natječe 20 klubova), čime smo ujedno ostvarili plasman u SUPERLIGU FBiH za natjecateljsku 2016./2017. sezonu. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas bodrili u dosadašnjem dijelu natjecanja i podržavali u našim nastojanjima da ostvarimo ovaj zapaženi uspjeh. Ovime je natjecateljska sezona za seniorsku ekipu završena, a u narednom periodu nam predstoje pripreme za sljedeću sezonu koja će svakako biti zanimljiva i atraktivna, zbog većeg kvaliteta ekipa koje sudjeluju. Nadam se da ćemo našim vjernim navijačima i ubuduće pružiti puno lijepih trenutaka uz dobru igru."
 
Želimo im  da i dalje nižu ovakve dobre uspjehe a vjerujemo da neće izostati ni potpora lokalne zajednice. 
 
SLUŽBA ZA DRUŠTVENE DJELATNOSTI