Objavljeno: 13.6.2018.

U Vitezu održane Sportske igre mladih

Osme BH Telecom Sportske igre mladih održane su jučer u Vitezu. Natjecanja za djevojčice i dječake održana su u malom nogometu, košarci, odbojci na pijesku te igri između dvije vatre.

 

Otvorenju Sportskih igara mladih u Vitezu nazočila je i pomoćnica načelnika Općine Vitez za društvene djelatnosti, gospođa Marija Grabovac.

 

Općina Vitez se i ove godine odlučila podržati Sportske igre mladih jer se pokazalo još prethodnih godina da su to bile lijepe Igre koje okupljaju veliki broj mladih. Djeca su sretna i radosna da kroz zdrav način života, sport i druženje sa prijateljima, sportski duh da pokažu što umiju i znaju i za njih je to veliki uspjeh. Svako okupljanje mladih te promocija zdravog života i odlazak na Finalno natjecanje Igara u Sarajevu, sve im to čini zadovoljstvo, sreću i radost i zbog svih tih stvari će Općina Vitez nastojati podržati da se Igre i u budućnosti nastave“ poručila je Marija Grabovac.

 

Igre su otvorene natjecanjima za najmlađe u igri između dvije vatre u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, a zlatne medalje kući je odnijela ekipa Vatrenih zmajeva. Natjecanje je nastavljeno malim nogometom za mlađu kategoriju, a ekipa „Ecos“ predvođena kapitenom Ivanom Bobašem, ostvarila je plasman na Veliko finale Igara u Sarajevu.

 

Na košarkaškim natjecanjima u okviru Kinder +Sport CUP-a, plasman na finalno natjecanje Igara ostvarile su ekipe „Prvi koš“ u muškoj konkurenciji, te „Vatreni“ u muškoj konkurenciji u mlađoj kategoriji dok su među curicama najuspješnije bile ekipa „Vitez“.

 

Posebnu pažnju gledatelja privukle su nogometne utakmice u starijoj kategoriji gdje je u teškoj finalnoj utakmici, plasman na Finale Igara obezbijedila ekipa simpatičnog naziva „Benzinska“.

 

Osvojili smo Coca-Cola CUP u Vitezu i jedva čekamo finale u Sarajevu. Nadamo se dobrom plasmanu i tamo“ kazao Derviš Patković.

 

Finalno natjecanje Sportskih igara mladih održat će se od 7. do 11. kolovoza 2018. godine u Sarajevu, gdje će se natjecati mališani iz 34 grada.

 

Pokrovitelj Sportskih igara mladih u Vitezu je Općina Vitez. Djevojčice i dječaci su na terenu pokazali fer igru koja je važan segment Igara i koji Igre promovišu kroz projekat "Fer igra za fer djetinjstvo".

 

Ostale vijesti

10.6.2019.   Izvještaj o održanom mentorskom sastanku u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

7.6.2019.   Obavijest o rezultatima Javnog poziva koji je općina Vitez raspisala za NVO sektor u 2019.g.

7.6.2019.   POZIV za 17. sjednicu Općinskog vijeća Vitez

7.6.2019.   JAVNI POZIV za učešće u Programu pomoći u obavljanju pripravničkog staža

3.6.2019.   Čestitka povodom Bajrama

29.5.2019.   USPJEŠNO ZAVRŠEN PROJEKAT ''RASTIMO ZAJEDNO UZ KOŠARKU-ŠKOLOM KOŠARKE ZA ZDRAVO DJETINJSTVO''

24.5.2019.   POZIV NA PRIJAVU U RAD FORUMA

24.5.2019.   INFORMACIJA o implementaciji projekta „IZGRADNJA PUTNE INFRASTRUKTURE U PODUZETNIČKOJ ZONI PC 96-II“

22.5.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na Informativnom sastanku - Otvorenom danu i prvoj mentorskoj sesiji koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez

17.5.2019.   Potpisani ugovori o stipendiranju

17.5.2019.   Javni pozivi Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije

17.5.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu „Upravljanje projektnim ciklusom“ koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez

29.5.2019.   JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA/NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA

13.5.2019.   J A V N I O G L A S za prodaju neizgrađenog građevnog zemljišta u vlasništvu općine Vitez

13.5.2019.   Obavijest za poljoprivredne proizvođače