Objavljeno: 13.6.2018.

U Vitezu održane Sportske igre mladih

Osme BH Telecom Sportske igre mladih održane su jučer u Vitezu. Natjecanja za djevojčice i dječake održana su u malom nogometu, košarci, odbojci na pijesku te igri između dvije vatre.

 

Otvorenju Sportskih igara mladih u Vitezu nazočila je i pomoćnica načelnika Općine Vitez za društvene djelatnosti, gospođa Marija Grabovac.

 

Općina Vitez se i ove godine odlučila podržati Sportske igre mladih jer se pokazalo još prethodnih godina da su to bile lijepe Igre koje okupljaju veliki broj mladih. Djeca su sretna i radosna da kroz zdrav način života, sport i druženje sa prijateljima, sportski duh da pokažu što umiju i znaju i za njih je to veliki uspjeh. Svako okupljanje mladih te promocija zdravog života i odlazak na Finalno natjecanje Igara u Sarajevu, sve im to čini zadovoljstvo, sreću i radost i zbog svih tih stvari će Općina Vitez nastojati podržati da se Igre i u budućnosti nastave“ poručila je Marija Grabovac.

 

Igre su otvorene natjecanjima za najmlađe u igri između dvije vatre u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, a zlatne medalje kući je odnijela ekipa Vatrenih zmajeva. Natjecanje je nastavljeno malim nogometom za mlađu kategoriju, a ekipa „Ecos“ predvođena kapitenom Ivanom Bobašem, ostvarila je plasman na Veliko finale Igara u Sarajevu.

 

Na košarkaškim natjecanjima u okviru Kinder +Sport CUP-a, plasman na finalno natjecanje Igara ostvarile su ekipe „Prvi koš“ u muškoj konkurenciji, te „Vatreni“ u muškoj konkurenciji u mlađoj kategoriji dok su među curicama najuspješnije bile ekipa „Vitez“.

 

Posebnu pažnju gledatelja privukle su nogometne utakmice u starijoj kategoriji gdje je u teškoj finalnoj utakmici, plasman na Finale Igara obezbijedila ekipa simpatičnog naziva „Benzinska“.

 

Osvojili smo Coca-Cola CUP u Vitezu i jedva čekamo finale u Sarajevu. Nadamo se dobrom plasmanu i tamo“ kazao Derviš Patković.

 

Finalno natjecanje Sportskih igara mladih održat će se od 7. do 11. kolovoza 2018. godine u Sarajevu, gdje će se natjecati mališani iz 34 grada.

 

Pokrovitelj Sportskih igara mladih u Vitezu je Općina Vitez. Djevojčice i dječaci su na terenu pokazali fer igru koja je važan segment Igara i koji Igre promovišu kroz projekat "Fer igra za fer djetinjstvo".

 

Ostale vijesti

23.9.2021.   Poziv na javnu raspravu - izdavanje prethodne vodne suglasnosti

17.9.2021.   VIVA FILM FESTIVAL OD 22.09 - 26.09.2021

17.9.2021.   J A V N I P O Z I V za učešće u javnoj raspravi za dodjelu koncesije za izvorište vode za piće “Sedra” u naselju Lupac

16.9.2021.   Promocija druge faze projekta“Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ i novoodabranih partnerskih jedinica lokalne samouprave

14.9.2021.   Obavijest o održavanju prezentacije trase brze ceste kroz PC-96 Vitez

11.9.2021.   JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

6.9.2021.   Čestitka za početak nove školske godine

2.9.2021.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

31.8.2021.   Načelnik općine Jakšić iz Republike Hrvatske sa suradnicima posjetio Općinskog načelnika

30.8.2021.   ŠAHOVSKI KLUB VITEZ 2013 POBJEDNIK PRVENSTVA ŠAHOVSKOG SAVEZA HERCEG BOSNE

23.8.2021.   IZMJENA I PRODUŽENJE TRAJANJA JAVNOG POZIVA ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021.GODINU

11.8.2021.   INFORMACIJA o sufinansiranju i implementaciji projekta rekonstrukcije gradske kanalizacione mreže (urbani dio grada)

18.8.2021.   JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

4.8.2021.   JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTICAJ U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

29.7.2021.   Uručene plakete i priznanja Općine Vitez