Objavljeno: 17.7.2018.

Zamjenik šefa Misije OSCE-a u BiH Alexander Chuplygin posjetio općinu Vitez

Načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić i predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro primili su danas, u radnu posjetu, zamjenika šefa Misije OSCE-a u BiH Alexandera Chuplygina sa suradnicima.

Tijekom sastanka razgovaralo se o dosadašnjoj implementaciji zajedničkih projekata na području općine Vitez, te o trenutnoj ekonomskoj situaciji i razvoju općine.

Tijekom sastanka staknuta je i kontinuirana odlična suradnja OSCE-a i općine Vitez, kao i podrška projektima koje Misija OSCE-a u BiH provodi na ovom području.

Zamjenik šefa Misije OSCE-a u BiH Alexander Chuplygin istaknuo je da općina Vitez ima reputaciju dobro vođene općine, te izrazio zadovoljstvo zalaganjem općinske administracije u projektima borbe protiv mržnje i programima socijalne uključenosti.

Načelnik općine Tomislav Bošnjak-Matić upoznao je izaslanstvo Misije s projektima koji su planirani da bi se infrastruktura općine Vitez unaprijedila i poboljšala, te je istaknuo da Općina nastoji utjecati na povećanje broja zaposlenih, osobito mladih ljudi.