Objavljeno: 3.9.2018.

Prvi dan škole za 70 prvašića Osnovne škole Vitez

Pjesmom, plesom, veseljem i pokojom suzom danas je počela prva školska godina za 70 prvašića Osnovne škole Vitez (hrvatski plan i program).

 

Priredbu dobrošlice uz učiteljice su pripremili učenici starijih razreda ove škole, a prvašići, roditelji, bake i djedovi sve sudionike priredbe nagradili su velikim pljeskom.

 

Prvašiće i njihove roditelje pozdravio je načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić ističući da je polazak u školu jedne generacije uvijek velika stvar za čitavu zajednicu. Školarci su načelnika Bošnjaka-Matića iznenadili pitanjima da li čita knjige i koja mu je knjiga najdraža, na što je načelnik odgovorio recitiranjem nekoliko rečenica iz Ježeve kućice.

 

Prvačićima, roditeljima i osoblju Osnovne škole Vitez sreću je poželio i predsjednik Općinskog vijeća Vitez Hidajet Sivro uz poruku „svugdje možemo doći, ali iz jednog mjesta smo krenuli, a to je škola.”

 

U ime djelatnika i svih učenika Osnovne škole Vitez prvašiće je pozdravila ravnateljica Osnovne škole Vitez Slavica Šerbetić uz želju da prvašići u osnovnoj školi steknu mnogo prijatelja, steknu mnogo znanja, a najbitnije da postanu vrijedni i dobri ljudi. „U tome svemu najviše će vam pomoći vaše učiteljice koje će se truditi da vam poklone što više znanja i donesu vam što više kreativnosti, sve ono što vam treba za budući život. Sretan vam početak u osnovnoj školi.” poručila je.

Ostale vijesti

10.6.2019.   Izvještaj o održanom mentorskom sastanku u okviru javnog poziva za predaju projektnih prijedloga u sklopu projekta Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) u općini Vitez

7.6.2019.   Obavijest o rezultatima Javnog poziva koji je općina Vitez raspisala za NVO sektor u 2019.g.

7.6.2019.   POZIV za 17. sjednicu Općinskog vijeća Vitez

7.6.2019.   JAVNI POZIV za učešće u Programu pomoći u obavljanju pripravničkog staža

3.6.2019.   Čestitka povodom Bajrama

29.5.2019.   USPJEŠNO ZAVRŠEN PROJEKAT ''RASTIMO ZAJEDNO UZ KOŠARKU-ŠKOLOM KOŠARKE ZA ZDRAVO DJETINJSTVO''

24.5.2019.   POZIV NA PRIJAVU U RAD FORUMA

24.5.2019.   INFORMACIJA o implementaciji projekta „IZGRADNJA PUTNE INFRASTRUKTURE U PODUZETNIČKOJ ZONI PC 96-II“

22.5.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na Informativnom sastanku - Otvorenom danu i prvoj mentorskoj sesiji koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez

17.5.2019.   Potpisani ugovori o stipendiranju

17.5.2019.   Javni pozivi Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije

17.5.2019.   Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu „Upravljanje projektnim ciklusom“ koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Vitez

29.5.2019.   JAVNI POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA/NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDAJU PRIJEDLOGA PROJEKATA

13.5.2019.   J A V N I O G L A S za prodaju neizgrađenog građevnog zemljišta u vlasništvu općine Vitez

13.5.2019.   Obavijest za poljoprivredne proizvođače