Objavljeno: 11.9.2018.

Predstavnici Rukometne akademije Vitez razgovarali s načelnikom općine Vitez Tomislavom Bošnjakom-Matićem

Predstavnici Rukometne akademije Vitez razgovarali su s načelnikom općine Vitez Tomislavom Bošnjakom-Matićem i pomoćnicom načelnika Marijom Grabovac.

 
Voditelji akademije Nikola Ćato, Bojan Štrbac i Vlado Štrbac upoznali su Načelnika s trenutnim stanjem i načinom rada Rukometne akademije Vitez, o planiranim aktivnostima za naredni period. Istaknuli su da su nabavili svu opremu i rekvizite potrebne za rad, te im je sada neophodna pomoć u poboljšanju uvjeta rada.
 
“Imamo reprezentativan kadar. Potrebno nam je pomoći da bi se s talentiranom djecom lakše radilo. Rukometna akademija Vitez jedan je od rijetkih sportskih klubova koji u svom članstvu ima djecu iz susjednih općina, Busovače i Novog Travnika. Akademija za svako dijete koje putuje na treninge subvencionira troškove prijevoza.” kazao je Ćato.
 
Načelnik općine Vitez Tomislav Bošnjak-Matić kazao je tijekom sastanka da će u budućnosti raspodjela sredstava sportskim klubovima biti realizirana prema rezultatima klubova, te da će i termini u Gradskoj dvorani, koje financira Općina Vitez, biti dodijeljeni prema broju djece svakog pojedinog kluba.