Objavljeno: 6.11.2018.

Svaki organ uprave je bolji što je veća povratna informacija od svih građana

Danas je u maloj sali Općine Vitez održan sastanak o unapređenju komunikacije između jedinica lokalne samouprave i organizacija civilnog društva. Organizator sastanka je Savez općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine.

 

Na sastanku su sudjelovali predstavnici općine Vitez i organizacija civilnog društva s područja općine. Cilj sastanka je kroz razgovor s predstavnicima organizacija civilnog društva u partnerskim općinama projekta ReLOaD, osigurati kvalitetne povratne informacije o mogućnostima korištenja informacijsko-komunikacijskih tehnologija u svrhu poboljšanja suradnje i što bržeg dobijanja informacija.

 

Svi predstavnici organizacija civilnog društva su kazali kako su zadovoljni komunikacijom s Općinom Vitez i svim općinskim službama, ali da ima prostora da se suradnja i komunikacija dodatno unaprijede. Složili su se I da je potreban dodatni angažman svih građana u traženju informacija.

 

Predstavnica Općine Vitez, Katica Iličić naglasila je kako upoznavanje i suradnja između samih udruga koje djeluju u općini Vitez postoji jer se upoznaju na radionicama koje provodi Općina Vitez.

 

Tijekom sastanka je zaključeno da je svaki organ uprave bolji što je veća povratna informacija od svih građana.