Objavljeno: 13.12.2018.

U Dječjem vrtiću Vitez održana prodajna izložba dječjih rukotvorina

Polaznici Dječjeg vrtića Vitez sa svojim su odgajateljicama danas, u prostranom i lijepo ukrašenom predvorju vrtića, održali prodajnu izložbu radova polaznika ovog vrtića.

 

Na početku ove vesele i svečane izložbe, ravnateljica vrtića Ljiljana Kovač pozdravila je roditelje, njihovu djecu i odgajateljice te im zahvalila što su se masovno odazvali i velikodušno uključili u obilježavanje ove manifestacije.

Polaznici vrtića svoje su roditelje i goste pozdravili pjesmom, a program su svojom glazbom upotpunili bivši polaznici vrtića, adanas polaznici glazbene škole.

 

Sve proizvode za izložbu izradili su polaznici Dječjeg vrtića Vitez sa svojim odgajateljicama. Programom vrtića djeca uče postupak proizvodnje i stvaranja proizvoda, razvijaju kreativnost, a prodaja njihovih rukotvotina pomaže djeci u razvoju poduzetničkog duha. Budući da je izložba u Dječjem vrtiću bila prodajnoga karaktera, prihodi ostvareni od prodaje rukotvorina iskoristit će se za nabavu strunjača koje su nužne za kvalitetnije sate tjelesnog odgoja polaznika ovog vrtića.