Objavljeno: 30.4.2019.

Zahvala za suradnju na proslavi Dana općine Vitez

Poštovani kreativci i ugostitelji, kulturni, sportski i drugi kolektivi,

Proslava rođendana i već tradicionalne manifestacije u povodu Dana općine Vitez je iza nas. Cilj nam je bio na jednom mjestu okupiti sve žitelje općine Vitez, sve drage nam goste, ali i sve Vas, koji svojom kreativnošću, kulinarskim umijećem, sportskim, kulturnim i drugim aktivnostima podižu kvalitetu življenja.
Ovom prilikom želimo zahvaliti vama kreativcima, ugostiteljima, ali i sudionicima defilea koji ste i ove godine bili s nama i svojim kreativnim radovima, ugostiteljskom ponudom obogatili i uljepšali naš dan, a kulturnim, sportskim i drugim kolektivima veliko hvala jer su doprinijeli njegovoj atraktivnosti i ponovno prošetali ulicama Viteza.
Iskreno se nadamo da ćemo našu suradnju nastaviti i u budućnosti, a sve ono što nam je promaklo ili nismo uspjeli ostvariti, nastojat ćemo u narednim projektima poboljšati i realizirati.
Zahvaljujemo za sve Vaše sugestije i prijedloge koje ste iznijeli, raspoloženi smo za sve nove ideje koje ćemo razmotriti, a sve u cilju bolje prezentacije, kako Vas, tako i Općine kao organizatora.
Srdačno Vas podravljamo i želimo sretan i uspješan rad do sljedećeg zajedničkog projekta,

 

                                                                                                                               Općina Vitez