Objavljeno: 23.12.2019.

"Božić u Vitezu 2019."

U uvodnom dijelu blagdanskog raspoloženja uslijedio je govor općinskog načelnika Tomislava Bošnjaka-Matića.

Nakon toga, svi posjetitelji mogli su uživati u bogato kulturno- umjetničkom, ali i zabavnom programu za koji su ponajviše zaslužni talentirani , mladi glazbenici iz Viteza.

Osim raznovrsnog programa na trgu zajedno s veselim Djedom Božićnjakom, jaslicama, kutkom za poljupce, odličnom ugostiteljskom ponudom, štandovima s rukotvorinama naših vrijednih građana, nesumnjivo najveću pažnju privuklo je po prvi put postavljeno klizalište u Vitezu zajedno s ledenim kutkom.

Osmijesi radosne djece, naša su najveća zadovoljstva i sretni smo kako smo ovaj put manifestaciju "Božić u Vitezu 2019." proširili novim, zanimljivim sadržajima prije svega za naše najmlađe, ali i sve ostale generacije.

Ovim putem upućujemo iskrenu zahvalnost svim pojedincima, volonterima, udrugama građana, privatnim poduzećima, javnim institucijama, našim izlagačima i ugostiteljima, kao i svima Vama koji ste bili na raspolaganju organizatorima za "Božić u Vitezu 2019." , ali i zajedno ispisali još jednu pozitivnu priču u Vitezu, o kojoj će se još dugo pričati.

Slobodno nam pišite Vaše dojmove, a mi se vidimo i sljedeće godine.
Ali, prije toga ne zaboravite na doček Nove godine na trgu u našem Vitezu s bandom Domino efekt.

Vidimo se!