Objavljeno: 27.3.2020.

Obavijest o volonterskim i socijalnim aktivnostima

U suradnji sa mjesnim zajednicama,Crvenim križem,Centrom za socijalni rad,nevladinim organizacijama i neformalnim grupama građana organizirani su volonteri po svim mjesnim zajednicama.
Obavještavamo  građane općine Vitez da smo na općinskoj stranici
www.opcinavitez.info i putem drugih sredstava priopćavanja istaknuli spiskove sa imenima i prezimenima volontera ispred mjesnih zajednica, udruga,udruženja i neformalnih grupa koji su se stavili na raspolaganje za pomoć građanima u potrebi  u vrijeme nesreće uzrokovane korona virusom. (SPISKOVI SU NA DNU OVE STRANICE).
Svim građanima u potrebi preporučujemo da zovu  prije svega svoje volontere u mjesnim zajednicama i njima najbliže a onda po potrebi i druge.
 
Svi spiskovi volontera će biti proslijeđeni i policiji  na uvid a općina će vršiti koordinaciju sa svima.
Crveni križ,Centar za socijalni rad,udruge,udruženja,mjesne zajednice,neformalne grupe građana su dužne u ime svojih volontera,  svakodnevno na općinski mail:mjesne.zajednice@opcinavitez.info  ili tel.030/718-218
dostaviti samo  informaciju ukoliko su određenoj obitelji,pojedincu pomogli dostavom besplatnog paketa hrane,lijekova i sl.
Općina će u povratnoj informaciji obavijestiti  tko je sve dobio pomoć da ne bi došlo do zlouporabe od strane pojedinaca a sve u svrhu da svaki građanin koji je u potrebi dobije istu.
Za sve druge vidove pomoći(pomoć u kući,van kuće,razne vrste dostava i sl.) ne trebaju dostavljati općini izvješća ali je poželjno da vode svoje tjedne zapisnike sa datumom intervencije ,mjestom,imenom i prezimenom osobe kojoj su pomogli i vrstom pomoći.
Svi volonteri moraju poštivati policijski sat i donesene odluke a za posebna odobrenja i potvrde nadležna je civilna zaštita.
Molimo i sve druge nevladine organizacije i neformalne grupe koje su se organizirale i imaju volontere  a mi ne znamo za njih,da nam dostave svoje spiskove  sa imenima i prezimenima volontera  te brojevima mobitela.
Iste mogu dostaviti na mail:mjesne.zajednice@opcinavitez.info
Budimo solidarni i pomozimo jedni drugima.

VOLONTERI U MJESNIM ZAJEDNICAMA

VOLONTERI - UDRUGE I UDRUŽENJA                                                                                              

Općinski stožer/štab
                                                                                                    Zapovjednik
                                                                                             Tomislav Bošnjak Matić

 

Ostale vijesti

23.9.2021.   Poziv na javnu raspravu - izdavanje prethodne vodne suglasnosti

17.9.2021.   VIVA FILM FESTIVAL OD 22.09 - 26.09.2021

17.9.2021.   J A V N I P O Z I V za učešće u javnoj raspravi za dodjelu koncesije za izvorište vode za piće “Sedra” u naselju Lupac

16.9.2021.   Promocija druge faze projekta“Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ i novoodabranih partnerskih jedinica lokalne samouprave

14.9.2021.   Obavijest o održavanju prezentacije trase brze ceste kroz PC-96 Vitez

11.9.2021.   JKP «VITKOM» d.o.o. Vitez raspisuje JAVNI OGLAS za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme

6.9.2021.   Čestitka za početak nove školske godine

2.9.2021.   J A V N I O G L A S za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme

31.8.2021.   Načelnik općine Jakšić iz Republike Hrvatske sa suradnicima posjetio Općinskog načelnika

30.8.2021.   ŠAHOVSKI KLUB VITEZ 2013 POBJEDNIK PRVENSTVA ŠAHOVSKOG SAVEZA HERCEG BOSNE

23.8.2021.   IZMJENA I PRODUŽENJE TRAJANJA JAVNOG POZIVA ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021.GODINU

11.8.2021.   INFORMACIJA o sufinansiranju i implementaciji projekta rekonstrukcije gradske kanalizacione mreže (urbani dio grada)

18.8.2021.   JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE ZAHTJEVA ZA ODOBRAVANJE SREDSTAVA ZA POTICAJ PRIVREDI OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

4.8.2021.   JAVNI POZIV ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTICAJ U POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI NA PODRUČJU OPĆINE VITEZ ZA 2021. GODINU

29.7.2021.   Uručene plakete i priznanja Općine Vitez