Objavljeno: 9.2.2021.

POZIV RODITELJIMA /SKRBNICIMA DJECE OBVEZNIKA PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA U OPĆINI VITEZ

Pozivaju  se  roditelji djece za upis  u PROGRAM PREDŠKOLSKOG ODGOJA u J.U ,.Dječji vrtić“ Vitez po pozivu Ministarstva  obrazovanja, znanosti, kulture i športa broj,03-34-740/21 od 04.02.2021godine.

  1. Program predškole u 2020/2021 školskoj godini namijenjen je djeci koja će do 01.lipnja/juna 2021 godine navršiti šest godina života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova u godini pred polazak u školu.
  2. Roditelj/skrbnik koji ima dijete  iz točke 1 ovog Poziva dužan je prijaviti dijete u predškolsku ustanovu  J.U,,Dječji vrtić“ Vitez  ili(  osnovnu školu koja je najbliža) u koju želi da njegovo dijete pohađa Program predškolu.
  3. Za prijavu odnosno evidentiranje djeteta,koje će se obavljati u razdoblju od 10.veljače/februara 2021 godine do 10.ožujka/marta 2021 godine u J.U,,Dječji vrtić“ Vitez . Nije potrebna nazočnost djeteta niti predočenje bilo kakve dokumentacije.
  4. Tijekom 2020/2021. Školske godine  roditelj/skrbnik dužan je odvesti dijete-polaznika neposredno pred početak pohađanja Programa predškole na liječnički pregled u Dom zdravlja Vitez. Liječnički pregled obvezan je za sve polaznike koji će pohađati Program predškole u J.U,,Dječji vrtić“Vitez.
  5. O upisu djeteta u Program predškole(sa svom potrebnom dokumentacijom) kao i početak realiziranja tog Programa roditelja/skrbnika pravodobno će obavjesti J.U,,Dječji vrtić“ Vitez preko sredstava javnog informiranja.
PRIJAVNI OBRAZAC
                                                            
                                                                                            Ravnateljica J.U Dječji vrić-Vitez
                                                                                                       Ljiljana Kovač,prof
.