Objavljeno: 22.10.2021.

Održana mentorska sesija u okviru projekta ReLOaD2-“Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2”

U okviru zajedničkog Javnog poziva za OCD/NVO za predaju prijedloga projekta koji se organizira u sklopu ReLOaD2-“Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2” projekta u suradnji sa Općinom Vitez, 21.10.2021. godine održana je prva mentorska sesija za sve zainteresirane predstavnike OCD-a.
Mentorskoj sesiji prisustvovalo je 14 osoba (2 predstavnice Općine Vitez i 12 predstvanika OCD-a). Mentorsku sesiju vodila je Sanja Bokun, angažirana ispred UNDP-a. Obzirom da je ovo prva od tri mentorske sesije, uglavnom se razgovaralo o osnovnim smjernicama za apliciranje projektnih prijedloga, konkretnim pitanjima i nedoumicama vezano za isto. Posebno je naglašeno  sve vezano za tehnička pitanja, dokumente potrebne za apliciranje projektnih prijedloga na Javni poziv i diskvalifikaciju prijedloga. Na kraju mentorske sesije zaključeno je da su jako korisne za kreiranje projektnih prijedloga i da će pomoći svim zainteresiranim potencijalnim aplikantima, predstavnicima OCD.
Izražena je velika zahvalnost UNDP-u i Općini Vitez što je osigurana ova vrsta podrške koja je nužna za stvaranje dobrih uvjeta za prijavu na Javni poziv.
ReLOaD2-Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu  financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

 

Služba za društvene djelatnosti