Objavljeno: 10.12.2021.

Prijem uspješnih sportaša

U zgradi općine Vitez,danas je, načelnik Općine Vitez Boris Marjanović održao prijem za uspješne sportaše i predstavnike njihove uprave. Razlog ovog lijepog prijema su odlični rezultati koje su klubovi ostvarili u ovoj godini.
Nogometni klub „Romari“ i ŠK“Vitez 2013“ iz Viteza svojim su marljivim radom i trudom uspjeli ostvariti zavidne rezultate na što smo iznimno ponosni, te je to i razlog ovog prijema.
Juniori Romarija ove polusezone odigrali su 14 utakmica i zabilježili svih 14 pobjeda, a u narednom razdoblju plan im je  bazirati se  na pripreme za drugi dio sezone i izboriti prvo mjesto, te izboriti doigravanje za Premijer Omladinsku ligu BiH.
ŠK“Vitez 2013“ iz Viteza je pobjednik 26. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne održanog u Neumu i osigurao je nastup u Premijer ligu Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.
„Sportaši su jedni od najboljih promotora svoga grada, na čemu vam i zahvaljujem. Čestitam vama i vašim trenerima na dosadašnjim uspjesima, te vam želim puno sreće i zdravlja za nastavak sportske karijere i ostvarenje svih vaših životnih ciljeva“ rekao je načelnik Marjanović, te obećao potporu u daljem radu i djelovanju u skladu sa proračunskim mogućnostima.
 
 

 
Služba za društvene djelatnosti