Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Asfaltirani dijelovi ulica fra Grge Martića i Hrvatskih branitelja u Vitezu

Općina Vitez je ove jeseni pokrenula veliki projekt rekonstrukcije kanalizacijske mreže u Vitezu, u urbanom dijelu grada tijekom kojega je planirano uređenje i lokalnih prometnica na dijelovima gdje se vrše radovi.

Tako se polovinom listopada krenulo s radovima rekonstrukcije kanalizacijske mreže u ulicama fra Grge Martića i Hrvatskih branitelja, ukupan posao bio je vrijedan 395.786,00 KM, a izvođač radova bilo je poduzeće „IGM- IUT Haskić“ d.o.o. Vitez. Nadzor nad radovima vršilo je Javno komunalno poduzeće „Vitkom“ d.o.o. Vitez. Odmah po okončanju rekonstrukcije dotrajale kanalizacijske mreže pristupilo se pripremi ceste za asfaltiranje što je danas (utorak) i okončano, a ukupno je rekonstruirano oko 270 dužnih metara ceste, na lokaciji od parkinga iz zgrade Policijske stanice Vitez do Gradskog parka.

Ovoj vijesti treba dodati kako je ranije ove godine kanalizacija rekonstruirana u ulici Josipa Kurevije čime se uređuje gradski sustav odvodnje oborinskih i fekalnih voda, a općinski planovi su ove projekte nastaviti u ostalim dijelovima Viteza u narednoj godini.