Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Božić u Vitezu 2022.

Božić u Vitezu 2022.Poziv na paljenje prve adventske svijeće


JAVNI POZIV IZLAGAČIMA KREATIVCIMA I UGOSTITELJIMA ZA SUDJELOVANJE NA MANIFESTACIJI “BOŽIĆ U VITEZU 2022”

Općina Vitez u suradnji sa udrugama, institucijama, poduzećima i pojedincima organizira manifestaciju “Božić u Vitezu 2022.” koja će se održati dana 17. i 18. prosinca u Vitezu.
Pozivamo sve zainteresirane izlagače kreativce koji se bave izradom rukotvorina, božićnih i novogodišnjih ukrasa i predmeta, adventnih vijenaca, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, umjetnina, nakita, igračaka, cvjetnih aranžmana, sve vas koji pravite poslastice ili božićne kolačiće, da nam se javite!
Djelatnost trgovine u smislu ovog Javnog poziva je prodaja proizvoda koji su tematski i sadržajno vezani uz božićno-novogodišnje blagdane.
Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom, kuhanim vinom, toplim napitcima, pecivima obogate božićni ugođaj.
Djelatnost ugostiteljstva u smislu ovog Javnog poziva je priprema, prodaja i usluživanje jela i pića sadržajno vezanih uz božićno-novogodišnje blagdane (kuhano vino, pivo, čajevi, domaći likeri, fritule, krumpirići, topli sendviči i ostala jednostavna jela).

Prednost imaju ugostitelji s dokazanom kvalitetom i ugostiteljskim iskustvom te maštovitom ponudom hrane i pića primjerenoj koncepciji manifestacije, ali i prigodnom ambalažom u kojoj će posluživati hranu. Odluku o odabiru ugostitelja koji su ostvarili pravo zakupa štanda donosi povjerenstvo.

Dogovoreni iznosi zakupnine za štandove za dane 17. i 18.12 2022. godine:

  • Za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva-200,00 KM (za oba dana)
  • Za prodaju kokica, palačinki, šečerne vune-50,00 KM (za oba dana)
  • Za obavljanje djelatnosti trgovine (kreativci i kokičari)-30,00 (za oba dana)

Uplatu zakupnine možete izvršiti na blagajnoj u zgradi Općine Vitez (prizemlje-info centar), najkasnije do 09.12.2022.  godine.
Zakupniku je izvan prostora štanda zabranjeno postavljanje drugih predmeta, uređaja, opreme bez odobrenja Organizatora. Zakupnik je također dužan održavati štand i okolni prostor urednim i čistim.
Plan rasporeda štandova odlučuje Organizator.
Pozivamo i sve vas, ljude dobre volje, koji na bilo koji drugi način možete dati svoj doprinos i podršku da nam se priključite, kako bi Božić u Vitezu bio ljepši i radosniji.

Javni poziv je otvoren od 15.11.2022. do 05.12.2022. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima.

Svoje prijave možete slati na e-mail: marija.jozic@opcinavitez.info i nikolina.matkovic@opcinavitez.info ili doći osobno u urede općine kod Marije Jozić ili Nikoline Matković. Za sve dodatne informacije zvati kontakt telefone: 030/718 206 Marija Jozić  i 030/718 225 Nikolina Matković.

PRIJAVNI OBRAZAC

Radujemo se vašoj prijavi!