Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Djelatnice Centra za socijalni rad Vitez na konferenciji „Multidisciplinarni pristup prevenciji i borbi protiv femicida i nasilja u obitelji“

Djelatnice Centra za socijalni rad Vitez Ana-Marija Omazić, Jelena Skopljak i Alisa Ugarak sudjeluju na dvodnevnoj 7. konferencije „Multidisciplinarni pristup prevenciji i borbi protiv femicida i nasilja u obitelji“ koje se održava u organizaciji Gender centra Federacije Bosne i Hercegovine 6. i 7. prosinca 2022. godine.

Na dvodnevnoj konferenciji predstavljen je panel „Femicid- prevencija kroz multidisciplinarni pristup“, te implementacija“Strategije za prevenciju i borbu protiv nasilja u obitelji“, implementacija projekta „Jačanje institucionalnih mehanizama za prevenciju, postupanje i zaštitu u slučajevima nasilja u obitelji“.

Kroz panel „Koordinacijska tijela- unapređenje prevencije i postupanja u slučajevima nasilja u obitelji kroz multidisciplinarni pristup“ prezentiran je deset kantonalnih koordinacijskih tijela među kojima je pristavljen i Kanton Središnja Bosna.