Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Izvršeni radovi uređenja pratećih objekata Gradskog stadiona u Vitezu

Imajući u vidu kako je Općina Vitez vlasnik i kao takva upravlja Gradskim stadionom proteklih tjedana izvršen je nastavak radova uređenja stadiona i pratećih objekata. Stadion i njegove prateće prostorije koriste brojni sportski radnici te klubovi NK Vitez, FK Vitez, Karate klub Vitez, Karate klub Ipon, Nogometna akademija Vitez te gostujuće ekipe.

Nastavak radova se odnosio na ugradnju i zamjenu pet dotrajalih drvenih nosača na objektu kraj stadiona, koji su, predstavljali opasnost za korisnike prostorija. Vrijednost ovih radova je 7 016,49 KM, a financirani su iz sredstava po javnom pozivu Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB. Također, ovo Ministarstvo dodijelilo je novac Općini za izradu Idejnog projekta izgradnje streljane u Vitezu koja bi trebala biti smještena ispod tribina stadiona. Ovim putem Općina Vitez naglašava zadovoljstvo realizacijom navedenih aktivnosti koje su rezultat dobre suradnje s Ministarstvom obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB na čemu su iz Općine zahvalni.

Općina Vitez je za uređenje stadionskih prostorija izdvojila dodatnih 5 000 KM i to za uređenje dvorane Gradskog stadiona koju klubovi koriste. Izvršena je toplifikacija prostorija i krečenje zidova, a sve kako bi se stvorili bolji uvjeti rada sportskih kolektiva i kvalitetniji ambijent za boravak sportaša, prije svega djece u prostorijama.