Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Javni poziv izlagačima kreativcima i ugostiteljima za sudjelovanje na manifestaciji “Božić u Vitezu 2023”

Općina Vitez u suradnji sa udrugama, institucijama, poduzećima i pojedincima organizira manifestaciju “Božić u Vitezu 2023.” koja će se održati dana 16. i 17. prosinca 2023. godine  u Vitezu.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače kreativce koji se bave izradom rukotvorina, božićnih i novogodišnjih ukrasa i predmeta, adventnih vijenaca, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, umjetnina, nakita, igračaka, cvjetnih aranžmana, sve vas koji pravite poslastice ili božićne kolačiće, da nam se javite!

Djelatnost trgovine u smislu ovog Javnog poziva je prodaja proizvoda koji su tematski i sadržajno vezani uz božićno-novogodišnje blagdane.

Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom, kuhanim vinom, toplim napitcima, pecivima obogate božićni ugođaj.

Djelatnost ugostiteljstva u smislu ovog Javnog poziva je priprema, prodaja i usluživanje jela i pića sadržajno vezanih uz božićno-novogodišnje blagdane (kuhano vino, pivo, čajevi, domaći likeri, fritule, krumpirići, topli sendviči i ostala jednostavna jela).

Prednost imaju ugostitelji s dokazanom kvalitetom i ugostiteljskim iskustvom te maštovitom ponudom hrane i pića primjerenoj koncepciji manifestacije, ali i prigodnom ambalažom u kojoj će posluživati hranu. Odluku o odabiru ugostitelja koji su ostvarili pravo zakupa štanda donosi povjerenstvo.

Dogovoreni iznosi zakupnine za štandove za dane 16. i 17.12 2023. godine:

  • Za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva-200,00 KM (za oba dana)
  • Za prodaju kokica, palačinki, šećerne vune-50,00 KM (za oba dana)
  • Za pojedinačnu prodaju samo kokica, šećerne vune i sl.-30,00 KM (za oba dana)
  • Za pojedinačnu prodaju sendviča (razne vrste)-40,00 KM (za oba dana)
  • Za obavljanje djelatnosti trgovine (kreativci)-30,00 (za oba dana)

Javni poziv otvoren je od 21.11.2023. do 05.12.2023. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima.

Uplatu zakupnine možete izvršiti isključivo na šalteru blagajne u zgradi Općine Vitez (prizemlje-info centar), od 05.12. do 11.12.2023.  godine.

Zakupnik je dužan održavati štand i okolni prostor urednim i čistim. Plan rasporeda štandova odlučuje Organizator.

Pozivamo i sve vas, ljude dobre volje, koji na bilo koji drugi način možete dati svoj doprinos i podršku da nam se priključite, kako bi Božić u Vitezu bio ljepši i radosniji.

Za sudjelovanje na manifestaciji “Božić u Vitezu 2023” potrebno je popuniti prijavni obrazac koji se nalazi u sklopu ovog Javnog poziva. Svoje prijave (prijavni obrazac) možete slati na e-mail:

marija.jozic@opcinavitez.info i nikolina.matkovic@opcinavitez.info ili doći osobno u urede općine kod Marije Jozić ili Nikoline Matković. Za sve dodatne informacije zvati kontakt telefone: 030/718 206 Marija Jozić  i 030/718 225 Nikolina Matković.

Radujemo se vašoj prijavi!

Prijavni obrazac (docx)