Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Javni poziv izlagačima kreativcima i ugostiteljima za sudjelovanje u obilježavanju Dana općine Vitez u 2023. godini

Povodom obilježavanja Dana općine Vitez, 28.4.2023. godine (petak), Općina Vitez na Gradskom trgu organizira glazbeni koncert, svečani defile svih sportskih klubova i kulturno-umjetničkih društava kao i izložbene štandove kreativaca.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače kreativce koji se bave izradom rukotvorina, ukrasa i predmeta, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, umjetnina, nakita, igračaka, cvjetnih aranžmana, sve koji prave poslastice ili kolače, da se prijave. Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom i pićem obogate Dan općine Vitez te se prijave na ovaj Javni poziv.

Dogovoreni iznosi naknade za sudjelovanje na Dan općine Vitez, 28.04.2023. godine iznosi:

  • Za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva (hrana i piće)-100,00 KM
  • Za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva (palačinke, fritule, šećerna vuna i sl.)-30,00 KM
  • Prodaja kokica-bez naknade
  • Za kreativne štandove-bez naknade.

Javni poziv otvoren je od 24.3.2023. do 7.4.2023. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima. Prijavni obrazac nalazi se u sklopu ovog Javnog poziva. O planu rasporeda štandova odlučuje Organizator. Početak rada na štandovima za kreativce i ugostitelje je 17:00.

Odabrani sudionici uplatu mogu izvršiti na blagajni u zgradi Općine Vitez (prizemlje-info centar), najkasnije do 14.4.2023. godine.

Svi zainteresirani svoje prijave mogu dostaviti Službi za društvene djelatnosti putem protokola Općine Vitez sa naznakom “Obilježavanje Dana općine Vitez’’, na e-mail: marija.jozic@opcinavitez.info i nikolina.matkovic@opcinavitez.info ili doći osobno u urede općine kod Marije Jozić ili Nikoline Matković. Za sve dodatne informacije zvati kontakt telefone: 030/718 206 Marija Jozić  i 030/718 225 Nikolina Matković.

“Pozivamo i sve vas, ljude dobre volje, koji na bilo koji drugi način možete dati svoj doprinos i podršku da nam se priključite, kako bi svi zajedno obagatili i uljepšali Dan općine Vitez”, poručuju iz Općine Vitez.