Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Javni poziv izlagačima kreativcima i ugostiteljima za sudjelovanje u obilježavanju Dana općine Vitez u 2024. godini

Povodom obilježavanja Dana općine Vitez, 28.04.2024. godine, (nedjelja) Općina Vitez na gradskom trgu organizira glazbeni koncert, svečani defile svih sportskih klubova i kulturno-umjetničkih društava kao i izložbene štandove kreativaca.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače kreativce koji se bave izradom rukotvorina, ukrasa i predmeta, izradom prirodnih proizvoda, kozmetičkih preparata, drvenih ukrasa, umjetnina, nakita, igračaka, cvjetnih aranžmana, sve vas koji pravite poslastice ili kolače, da se javite! Također, pozivamo sve zainteresirane ugostitelje da svojom ponudom, hranom i pićem obogate Dan općine Vitez te se prijave na ovaj Javni poziv.

Sudjelovanje ugostitelja i kreativaca na Dan općine Vitez, 28.04.2023. godine je bez naknade.

Javni poziv otvoren je od 05.03.2024. do 25.03.2024. godine, nakon čega će povjerenstvo donijeti konačnu odluku o odabranim sudionicima. Prijavni obrazac nalazi¸se na dnu ove stranice. O planu rasporeda štandova odlučuje Organizator. Početak rada na štandovima za kreativce i ugostitelje je 17:00.

Svi zainteresirani svoje prijave mogu dostaviti Službi za društvene djelatnosti putem protokola Općine Vitez sa naznakom “Obilježavanje Dana općine Vitez 2024’’, na e-mail: marija.jozic@opcinavitez.info ili doći osobno u ured kod Marije Jozić. Za sve dodatne informacije zvati kontakt telefone: 030/718 206 Marija Jozić .

Pozivamo i sve vas, ljude dobre volje, koji na bilo koji drugi način možete dati svoj doprinos i podršku da nam se priključite, kako bi svi zajedno obagatili i uljepšali Dan općine Vitez.

Zahvaljujemo se na vašoj suradnji!

PRIJAVNI OBRAZAC