Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Javni poziv za učešće u programu obuke o pripremi poslovnih planova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru

Središte za cjeloživotno učenje iz Travnika poziva zainteresirane osobe da se prijave za učešće u programu besplatne obuke o pripremi poslovnih planova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

Obuka se realizira u okviru projekta EU4AGRI, koji je financiran od strane Europske unije, a kojeg implementiraju Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) i Češka razvojna agencija.

Program obuke je namijenjen za učesnike iz Srednje bosanskog kantona /Kanton Središnja Bosna (Travnik, Vitez, Busovača, Kiseljak, Kreševo, Fojnica, Novi Travnik, Bugojno, Donji Vakuf, Gornji Vakuf / Uskoplje, Jajce, Dobretići) i Zeničko – dobojskog kantona (Breza, Doboj – Jug, Kakanj, Maglaj, Olovo, Tešanj, Usora, Vareš, Visoko, Zavidovići, Zenica i Žepče).

Program je namijenjen osobama koje žele razviti ili usavršiti znanja iz oblasti pripreme poslovnih planova u poljoprivredno-prehrambenom sektoru; individualnim poljoprivrednim proizvođačima, poduzećima iz oblasti poljoprivrede, udrugama/udruženjima poljoprivrednika, poljoprivrednim zadrugama, kao i konsultantima koji nude ili namjeravaju nuditi usluge pripreme poslovnih planova svojim klijentima iz poljoprivredno-prehrambenog sektora.

Program obuke o pripremi poslovnih planova traje 60 radnih sati organiziranih u 3 modula, koji zajedno čine cjelinu, a obrađuju kompletnu tematiku vezanu za poslovno planiranje. Obuka će biti održana u periodu juni – septembar 2023. godine.

Obuka će se održavati u prostorijama Središta za cjeloživotno učenje – SCU, Donje Putićevo bb, Travnik.

Učešće u obuci je besplatno, a od učesnika se očekuje da redovno i aktivno učestvuju na obuci.

Ako ste zainteresirani da razvijete ili unaprijedite svoje vještine u pripremi poslovnih planova, molimo Vas da popunite aplikaciju za učešće u programu obuke i da je pošaljete putem e-mail-a, zajedno sa svojim CV-jem (životopisom).

Navedene dokumente šaljite na e-mail adresu: info@scu-bih.ba Tražene dokumente možete poslati najkasnije do 30.04.2023.godine. Više informacija o programu možete dobiti putem tel: 063 106 134