Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Na sastanku načelnika Marjanovića i predsjednika Udruge sportskih ribolovaca Jonjića potvrđena dobra dosadašnja suradnja

Danas se općinski načelnik Boris Marjanović u sklopu redovitih sastanaka s predstavnicima niza kolektiva iz Viteza sastao s predsjednikom lokalne Udruge sportskih ribolovaca Draganom Jonjićem.

Sugovornici su razgovarali o dosadašnjem radu i suradnji, koja je ocijenjena kao itekako uspješna na obostrano zadovoljstvo i korist šire društvene zajednice. Također, izraženo je opredjeljenje za implementaciju novih projekta USR Vitez gdje će Općina Vitez, kao i do sada, bit važan podupiratelj.

„Ovu prigodu koristim kako bih zahvalio Općini Vitez i načelniku Marjanoviću za svo razumijevanje i dosadašnju potporu koja nikada nije izostala“, kazao je, između ostalo Jonjić.

„Nama kao lokalnoj zajednici jako je važno imati vidljive sve udruge, a posebno i ovu koja okuplja sportske ribolovce, i ne samo da ih okuplja, nego skrbi o jednom dijelu rijeke Lašve kojim se s pravom ponosimo. Stoga, puna potpora njihovom radu te sve čestitke na sve ono što su do sada uradili“, zaključio je Marjanović.