Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Načelnik Marjanović na otvaranju Centralna bussines foruma, Vitez domaćin brojnih poslovnih susreta

Danas je u Vitezu svečanim otvaranjem započeo rad prvog Centralna business foruma koji se održava danas i sutra u hotelu Central u Vitezu, a okupio je brojne sudionike koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i razviti mrežu profesionalnih kontakata.

Svečanoj ceremoniji otvaranja, gdje se nazočnima obratio i općinski načelnik Boris Marjanović, nazočili su predsjednica FBiH Lidija Bradara, premijer FBiH Nermin Nikšić, članovi Vlade FBiH, predsjednik Sabora KSB Dražen Matišić članovi Vlade KSB, predstavnik Vanjskotrgovinske komore BiH Vjekoslav Vuković, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, predsjednik uprave FINA.HR Dražen Čović, članovi niza gospodarskih komora te brojni gospodarstvenici iz BiH i regije, kao i predstavnici Europske unije na čelu sa Stefanom Elerom.

Uz izraze dobrodošlice te zahvalu organizatorima na odabiru Viteza kao mjesta za održavanje ovog poslovnog foruma načelnik Općine Vitez Boris Marjanović kazao je: „Ovakvi događaji i susreti sjajna su prigoda za dodatno umrežavanje, razmjenu poslovnih ideja, iskustava, kontakata te nam svima želim da na tim temeljima, koristeći pozitivne strane Centralna bussines foruma, unaprijedimo poslovanje institucija i poduzeća koje danas predstavljamo“.

Govoreći o odnosu Općine Vitez prema investitorima Marjanović je naglasio: „U kontekstu poruke investitorima i poslodavcima, osobito naglašavam kako u poslovnim aktivnostima Općina Vitez nastoji biti kvalitetan servis i potpora svima, kroz izdavanje potrebnih dozvola, subvencije ali i gradnju potrebne infrastrukture, potvrđujući jasno opredjeljenje za nove investicije, kako iz domaćeg tako i iz stranog poslovnog svijeta“.

Forum je službenim proglasila predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Lidija Bradara.

Centralna bussines forum nastavljen je predavanjem poznatog hrvatskog profesora dr. Dragana Primorca, a u nastavku današnjeg i sutrašnjeg dana bit će održani brojni paneli, edukacije i poslovni susreti.