Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Načelnik Marjanović primio predstavnike KK „Ipon“

Danas su općinskog načelnika Borisa Marjanovića službeno posjetili predstavnici Karate kluba „Ipon“ Vitez i to trener Enver Đidić te članica kluba Mirnesa Abdić.

Izuzev detaljnog upoznavanja načelnika s radom ovog karate kluba, sastanak je bio prigoda da Marjanoviću uruče zahvalnicu za dosadašnju potporu u radu, a posebno za potporu u odlasku Mirnese Abdić na natjecanja u Portugal i Grčku.

Bilo je riječi i o posljednjem uspjehu kojeg je ova članica KK „Ipon“ ostvarila. Naime, prošloga vikenda na državnom prvenstvu za seniorke osvojila je treće mjesto u kategoriji natjecateljica iznad 68 kg.  Time je osigurala mjesto u reprezentaciji BiH te će za dva tjedna nastupiti na Balkanskom prvenstvu u Podgorici.

Općinski načelnik Boris Marjanović čestitao je na zapaženim rezultatima i kazao da će i dalje Općina Vitez podržavati razvitak sporta u granicama vlastitih kapaciteta.

Na koncu sastanka najavljen je ovogodišnji, tradicionalni karate turnir „Memorijal Ahmed Pezer“, koji će biti održan 14.4.2024. godine u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, u organizaciji KK „Ipon“.