Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Načelnik Marjanović upriličio prijam za srebrnu karatašicu sa Svjetske lige mladih Dominiku Maleš

Danas je općinski načelnik Boris Marjanović upriličio službeni prijam za uspješnu Vitežanku, srebrnu sa Svjetske lige mladih u karateu Dominiku Maleš, inače članicu Karate kluba „Mladost“ Vitez.

Na današnjem sastanku u Općini Vitez načelniku su detaljno preneseni dojmovi sa ovog značajnog i izuzetno priznatog natjecanja koje je održano u Veneciji, a za koje se prijavilo 4.133 natjecatelja iz 81 države. U kategoriji kadetkinja, gdje je Maleš osvojila srebro natjecale su se 92 karatašice.

U pratnji Dominike Maleš bio je njen trener Aldin Adilović, koji se danas osvrnuo i na druge rezultate kojima se ovaj klub, ali i Općina Vitez ponose. Predstavio je značaj ove srebrne medalje i buduće planove kluba koji se prije svega odnose na pripremu za nastupajuća natjecanja među kojima je osobito važno Europsko prvenstvo u Gruziji.

Općinski načelnik Marjanović je uz čestitke Dominiki Maleš i njenom treneru uručio i prigodne nagrade te je obećao kako će, kao i do sada, Općina Vitez biti maksimalna potpora uspješnim sportašima iz Viteza. „Ovakvi uspjesi najbolji su predstavnik naše općine diljem svijeta. Ponosni smo na ovu srebrnu medalju i zasigurno ćemo dati sve od sebe da osiguramo daljnji razvitak sporta kako bismo u i budućnosti imali što više ovakvih uspjeha u Vitezu“, kazao je Marjanović.

Inače, povodom ove svjetske medalje sinoć je u Vitezu KK „Mladost“ organizirao i prigodnu proslavu te vatromet.