Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Načelnik primio predstavnike KK „Mladost“, istaknut značaj vrhunskih rezultata

U utorak 14.3.2023. godine, u uredu načelnika Općine Vitez Boris Marjanović priredio je prijam za trenera i šefa stručnog stožera Karate kluba „Mladost“ Vitez Aldina Adilovića te osvajača zlatne medalje na prvenstvu BiH za seniore, veterane i parakarataše 2023. Larisa Bešića, a bila su tri povoda.

Prvi je osvajanje zlatne medalje karate reprezentativca u kategoriji parakarataša Larisa Bešića koji je 19.2.2023 godine u Modriči  na prvenstvu BiH postao seniorski prvak BiH u katama u kategoriji parakarataša. On je već drugi put uzastopno prvak BiH u svojoj kategoriji.

Drugi povod je održavanje 1. kola kantonalne karate lige u organizaciji Karate saveza KSB i Karate kluba „Mladost“ Vitez koje je održano u nedjelju 12.3.2023.godine. Sudjelovalo je 357 natjecatelja iz 17 klubova. Natjecatelji Karate kluba „Mladost“ Vitez su osvojili 52 medalje  i to 24 zlatne, 12 srebrnih i 16 brončanih medalja te u ukupnom plasmanu zauzeli prvu poziciju, a Karate klub „Mladost“ proglašen je najuspješnijim klubom na turniru. Za najuspješnijeg natjecatelja ovog turnira proglašen je Hamza Adilović dok je najuspješnija natjecateljica bila Zahra Adilović sa osvojene po tri zlatne medalje.

Posljednji povod sastanka i svečanog prijama bio je predstojeće Federalno prvenstvo za djecu koje se održava u Zenici 18.3.2023. gdje se očekuje veoma dobar rezultat. Prošle godine na Federalnom prvenstvu u Mostaru „Mladost“ je od ukupno 77 klubova zauzeo visoku drugu poziciju.

Na prijemu je šef stručnog stožera Aldin Adilović uručio načelniku Borisu Marjanoviću Zahvalnicu za doprinos i razvoj kluba te klupsku majicu, dok je načelnik uručio prigodan poklon Larisu za postignute rezultate.