Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NK „Šantići“ slave 60 godina postojanja, održan sastanak u Općini Vitez

Danas je općinski načelnik Boris Marjanović primio u posjet predstavnike Nogometnog kluba „Šantići“ iz istoimenog naselja kod Viteza, na čelu s predsjednikom Silvestrom Šantićem.

Tom prigodom predstavili su načelniku rad Kluba, koji ove godine obilježava veliki jubilej, 60 godina od utemeljenja davne 1964. godine. S time u vezi planiraju prigodno obilježavanje ove obljetnice, a uz to, naglašeno je kako se seniori NK „Šantići“ natječu u Kantonalnoj ligi KSB- skupina B, a aktivne su i omladinske selekcije Kluba. Govoreći o obilježavanja ove obljetnice najavljeno je izdavanje monografije u nakladi od 300 komada i tradicionalni noćni turnir sa seoskom olimpijadom te turnirom u nogometu gdje se uz NK „Šantići“, NK „Romari“ i NK „Vitez“ očekuje nastup federalnog prvoligaša.

Kada je u pitanju infrastruktura valja reći da se u posljednjih nekoliko godina na stadionu učinili nekoliko iskoraka, postavljene i natkrivene su sjedalice za gledatelje, djelomično je rekonstruirana ograda, svlačionice te kućice za pričuvne igrače, ugrađena je rasvjeta, travnjak čepiran i uređen.

„Potpora svim redovitim aktivnostima uvijek je i Općina Vitez te ovom prigodom zahvaljujemo načelniku na tome“, kazali su tijekom sastanaka iz NK „Šantići“.

Uz čestitke za ovaj veliki jubilej načelnik Marjanović istaknuo je značaj koji ovaj sportski kolektiv ima u dugoj i bogatoj tradiciji, a kako je naveo, potpora Općine Vitez i u budućnosti neće izostati.