Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Odigran turnir „Igrajmo za Nedeljka Radića i Armina Salkića“: Vitežanima prvo mjesto, Općini Vitez zahvalnica za potporu u organizaciji

Povodom obilježavanja 8. obljetnice od dana tragičnog stradanja pripadnika Bojne vojne policije Brigade taktičke potpore OS BiH, desetnika Nedeljka Radića i razvodnika Armina Salkića, ova Brigada je organizirala već tradicionalni memorijalni malonogometni turnir „Igrajmo za Nedeljka Radića i Armina Salkića“ i turnir u futsalu povodom Dana OS BiH u hotelu “Hills” na Ilidži, a čemu je Općina Vitez i ovoga puta potpora.

Obiteljima preminulih pripadnika OS BiH te svima nazočnima obratili su se brigadir Kemal Suljević u ime ZS OS BiH i v.d. zapovjednika Brigade brigadir dr. Jasmin Čajić, koji je kazao kako ovaj memorijalni turnir održavaju da sačuvaju od zaborava dva časna i profesionalna pripadnika OS BiH te da na kraju rezultat nije važan. Poželio je mnogo sreće svim učesnicima i memorijalni turnir je počeo udarcem sa centra kojeg je izvela Anastasija Radić, kćerka pokojnog Nedeljka Radića.

Na memorijalnom turniru su sudjelovale su ekipe brTP OS BiH, Bojne vojne policije OS BiH i ekipa lokalne zajednice općine Vitez. Po završetku sportskog dijela memorijalnog malonogometnog turnira, prvo mjesto je zauzela ekipa općine Vitez.

U znak potpore za održavanje turnira Općini Vitez je dodijeljena prigodna zahvalnica koju su preuzeli općinski načelnik Boris Marjanović, predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro i zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Mujo Trako.