Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Održana stručna konferenciju „Energetska efikasnost za poduzeća”

U srijedu, 7.6.2023. godine Udruga poslodavaca Vitez, u etno selu Čardaci organizirala je stručnu konferenciju „Energetska efikasnost za poduzeća”, a konferenciji je, uz niz uglednika iz javnog, gospodarskog i društvenog sektora nazočio općinski načelnik Boris Marjanović.

Cilj ove konferencije je upoznati zainteresirane gospodarstvenike o prednostima obnovljivih izvora energije. U programu konferencije prisutni su imati priliku kroz panel raspravu postavljati pitanja i na taj način aktivno sudjelovati u rješavanju svih nedoumica o ovoj aktualnoj temi.

Stručnu konferenciju otvorila je predsjednica Udruge poslodavaca Vitez Katarina Kafadar, koja je kazala vise o radu Udruge, izvrsnim rezultatima poslovanja poduzetnika, članova Udruge te planovima za daljnji rad viteških poslodavaca. U radnom dijeli govorili su direktor za istraživanje i razvoj Razvojne banke FBiH Borislav Trlin, predsjednica Uprave NLB banke d.d. Sarajevo Lidija Žigić, u ime poduzeća KimTec d.o.o. Edin Džambić, u ime JP EP HZ HB Dragan Mlakić te dr. Vedad Bečirović iz poduzeća Suvego d.o.o.