Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Omladinski košarkaški klub „Vitez“ i ove godine planira turnir „Jozo + 8“

Željko Palavra, predsjednik Omladinskog košarkaškog kluba „Vitez“ danas se u Općini Vitez sastao s načelnikom Borisom Marjanovićem.

Sastanak je bio prigoda da Palavra načelniku Marjanoviću predstavi planove ovoga kluba, a prije svega pripremne aktivnosti kada je u pitanju organiziranje tradicionalnog turnira „Jozo + 8“, koji će se igrati od 28.8. do 1.9. ove godine.

Inače, turnir se igra u spomen na stradalo osmero djece koji su poginuli 1993. godine igrajući košarku, a bili su članovi ovog kluba, te Jozu Bošnjaka, kao istaknutog člana kluba. Ovogodišnji turnir je 28. po redu što ga svrstava u jedan od turnira s najduljom tradicijom na našem prostoru.

Također, Palavra je prezentirao tijek upisa u školu košarke, a u zahvalu za dosadašnju potporu uručio je Marjanoviću dres OKK „Vitez“.

„Imajući u vidu kvalitetan rad Omladinskog košarkaškog kluba „Vitez“ i tradiciju te važnost turnira „Jozo + 8“ Općina Vitez će podržati najavljene aktivnosti, a ovim putem Palavri i njegovim suradnicima čestitam na dobrom dosadašnjem radu“, kazao je Marjanović.