Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Općina Vitez nagradila uspješne sportaše

Općinski načelnik Boris Marjanović ranije je ove godine donio novu Odluku o nagrađivanju uspješnih sportaša na državnoj, balkanskoj, europskoj i svjetskoj razini, čime je Općina Vitez unaprijedila ovu oblast, posebno imajući u vidu niz zapaženih rezultata mladih viteških sportaša.

S time u vezi danas je u maloj dvorani Općine Vitez priređen prijam za predstavnike četiri kluba koji su po ovoj Odluci ostvarila pravo na financijske nagrade, a riječ je o STK „CM“, STK „Vitez“, KK „Ipon“ i KK „Mladost“.

Tijekom prijama nazočnima su se uz načelnika Marjanovića obratili i predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro te pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti Marija Grabovac. Općinski načelnik istaknuo je zahvalnost mladim sportašima, njihovim trenerima i roditeljima jer su svojim uspjesima afirmirali općinu Vitez diljem države i šire.

Upravo vaši uspjesi bili su nam motiv da uredimo sustavno dio vezan za nagrađivanja sportskih rezultata. Neka ovaj prijam bude dodatni motiv da nastavite s radom, a mi ćemo u Općini Vitez i dalje nastojati osigurati uvjete za nesmetan rad i daljnji razvitak sportskih kolektiva“, rekao je načelnik Marjanović tijekom prijama.

Za uspjehe na balkanskim prvenstvima nagrađeni su Nejla Mangić, Hamza Adilović i Zahra Adilović. Na državnoj razini uspjehe su postigli te kao takvi nagrađeni Vedad Đidić, Laris Bešić, Ismail Đidić, Dominika Maleš, Edin Suljević, Kemal Sivro, Ajna Zlotrg, Enes Zukan,  Iman Mehić i Luka Sučić.

Za ekipne uspjehe nagrađena je muška seniorska ekipa STK „CM“ u sastavu Ivan Bobaš, Igor Stjepić, Hrvoje Livančić i Srđan Miličević, te sastavi STK „Vitez“: ženska ekipa- Ajna Zlotrg, Nejra Rebihić i Amila Grizović, ženska ekipa-najmlađe kadetkinje- Iman  Mehić i Hena Topčić, ženska ekipa- mlađe kadetkinje- Iman Mehić i Amira Bešić te ženska ekipa -kadetkinje- Berina Bešić, Juna Topčić i Ilhana Ređić.