Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Općinski načelnik Boris Marjanović primio svjetskog prvaka u bodybuildingu Josipa Filipovića

Općinski načelnik Boris Marjanović je danas, 4.7.2023. godine upriličio svečani prijam za sugrađanina Josipa Filipovića koji proteklih godina niže uspjehe u bodybuilingu.

Filipović je dosegao najveći uspjeh na Svjetskom bodybuilding prvenstvu koje je održano u slovenskim Brežicama u kategoriji do 80 kilograma. Natjecanje se održavalo u organizaciji Svjetske atletske federacije (WAF Universe), a naš predstavnik je osvojio naslov u klasičnom bodybuildingu. To je iskorak u karijeri jer je prošle godine na istom nadmetanju bio doprvak.

Na ovome uspjehu, koji u značajnoj mjeri afirmira i općinu Vitez čestitao mu je načelnik Marjanović te mu tom prigodom uručio prigodan dar kao zahvalu i skromni poticaj da u vremenu pred nama jednako kvalitetno predstavlja sebe i svoju općinu.

Inače, Filipović je višestruki prvak Balkana. Prošlog mjeseca nastupio je na Međunarodnom natjecanju snage u Mostaru u organizaciji WFF-a (World Fitness Federation) i tu osvojio sve nagrade. Nastupio je u kategorijama do 90 kilograma i osvojio sva četiri prva mjesta u konkurencijama zgibovi i propadanja, čučanj, bench press i deadlift.