Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Otvoren kamp NK Lokomotiva u Vitezu, nazočnima se obratili Bojan Rajković i Boris Marjanović

Jučer je u Sportsko rekreacijskom centru Romari u Vitezu svečano otvoren nogometni kamp Lokomotive Zagreb. Nogometni kamp okupio je 175 dječaka iz cijele Bosne i Hercegovine.

Otvorenje je obilježeno svečanom ceremonijom kojoj su prisustvovali istaknuti članovi kluba, mladi nogometaši i njihove obitelji, te lokalni dužnosnici predvođeni načelnikom Viteza Borisom Marjanovićem.

Novi nogometni kamp opremljen je vrhunskim sportskim terenima, modernim svlačionicama, fitness centrom i ostalim sadržajima potrebnim za profesionalni sportski trening. Cilj kampa je pružiti mladim talentima optimalne uvjete za razvoj i napredak u nogometu.

Na svečanosti otvaranja, predsjednik Romarija Bojan Rajković izjavio je: “Otvaranje ovog kampa predstavlja veliki korak za naš klub i za razvoj nogometa u regiji. Naš cilj je osigurati najbolje moguće uvjete za mlade igrače kako bi ostvarili svoje sportske snove i postigli vrhunske rezultate.”

Načelnik Viteza Boris Marjanović također je izrazio zadovoljstvo ovim projektom: “Ovo je značajna investicija u našu zajednicu koja će pružiti brojne prilike za mlade sportaše. Vitez će sada biti prepoznatljiv i po vrhunskim sportskim objektima, što će dodatno potaknuti razvoj sporta i zdravog načina života.”

Program otvaranja obuhvatio je demonstracijske treninge, sportske aktivnosti za djecu i zabavni program. Posebno oduševljenje izazvalo je prisustvo nekoliko istaknutih nogometaša Lokomotive Zagreb koji su se družili s mladim sportašima, dijelili autograme i motivacijske poruke.

Lokomotiva Zagreb je renomirani nogometni klub s bogatom tradicijom i brojnim uspjesima na domaćoj i međunarodnoj sceni. Klub je poznat po svojoj posvećenosti razvoju mladih talenata i promicanju sportskih vrijednosti.