Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Poziv članovima/icama organizacija civilnog društva za prijave za učešće u evaluacionoj komisiji/povjerenstvu u Općini Vitez

Općina Vitez poziva zainteresirane članove/ice organizacija civilnog društva (OCD) koje imaju sjedište na području općine Vitez, da se prijave za učešće u procesu evaluacije dostavljenih prijedloga projekata u sklopu Javnog poziva je dodjela financijskih sredstava iz proračuna općine Vitez za 2024.g. za podršku projektima nevladinih organizacija koji se realiziraju u prioritetnim oblastima važećih strateških dokumenata općine Vitez.

Javni poziv za projektne prijedloge organizacija civilnog društva je objavljen od 05.06.-25.06.2024 godine. Kako bi se proces evaluacije projektnih prijedloga odvijao transparentno, potrebno je osigurati učešće jednog predstavnika/ce organizacija civilnog društva.

Prema pravilima, u javnom pozivu ne smiju učestvovati članovi/ice organizacija civilnog društva koje su dostavile svoje prijedloge projekata na javni poziv i/ili bili partneri drugim organizacijama civilnog društva na istom javnom pozivu. Ukoliko se utvrdi da je predstavnik/ca OCD koji/a je član evaluacione komisije/povjerenstva OCD u vezi sa bilo kojim dostavljenim projektnim prijedlogom ti projektni prijedlozi će biti diskvalificirani.

 Ovaj poziv je otvoren od 01. -04.07.2024. godine, a zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedeće elektronske adrese: katica.radman@opcinavitez.info. Prijava treba sadržavati biografiju iz koje je vidljivo prethodno iskustvo kao i angažmani u OCD. Evaluacija dostavljenih projektnih prijedloga će se vršiti u mjesecu srpnju 2024. godine, a o točnom datumu evaluacije odabrani kandidat/kinja će biti blagovremeno obavješten/a. U slučaju da se prijavi više od jednog predstavnika/ce civilnog društva, kandidata/kinju će odabrati predstavnici OCD sa područja općine Vitez.