Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Poziv roditeljima/ skrbnicima djece obveznika predškolskog odgoja i obrazovanja u općini Vitez za prijavu i upis djece u program predškole u JU „Dječji vrtić“ Vitez

Iz Javne ustanove „Dječji vrtić“ pozivaju roditelje/skrbnike djece za upis u program predškolskog odgoja u ovu Javnu ustanovu prema pozivu Ministarstva  obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB broj: 03-34-1150/23 od 23.10.2023 godine.

  1. Program predškole u 2023/2024 školskoj godini namijenjen je djeci koja će do 01.lipnja 2024.  godine navršiti šest godina života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova u godini pred polazak u školu.
  2. Roditelj/skrbnik koji ima dijete  iz točke 1 ovog Poziva dužan je prijaviti dijete u predškolsku ustanovu  J.U,,Dječji vrtić“ Vitez  ili (osnovnu školu koja je najbliža) u koju želi da njegovo dijete pohađa Program predškolu.
  3. Za prijavu odnosno evidentiranje djeteta,koje će se obavljati u razdoblju od 26 listopada 2023. godine do 17. studenog 2023. godine u J.U,,Dječji vrtić“ Vitez . Nije potrebna nazočnost djeteta niti predočenje bilo kakve dokumentacije.
  4. Tijekom 2023/2024. školske godine roditelj/skrbnik dužan je odvesti dijete- polaznika neposredno pred početak pohađanja Programa predškole na liječnički pregled u Dom zdravlja Vitez. Liječnički pregled obvezan je za sve polaznike koji će pohađati Program predškole u JU ,,Dječji vrtić“ Vitez.
  5.          O upisu djeteta u Program predškole (sa svom potrebnom dokumentacijom) kao i početak realiziranja tog Programa roditelja/skrbnika pravodobno će obavjestiti iz JU ,,Dječji vrtić“ Vitez preko sredstava javnog informiranja.

 

Program predškole (PDF)

Prijavni obrazac (PDF)