Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U Općini održan prijam predstavnika stolnoteniskih klubova iz Viteza, istaknuti odlični rezultati u svim kategorijama

Danas je Općini Vitez održan prijam predstavnika dva stolnoteniska kluba iz Viteza kojemu su domaćini bili općinski načelnik Boris Marjanović i predsjednik Općinskog vijeća Hidajet Sivro.

Na sastanku su u ime klubova nazočili trener i igrač STK „CM“ Ivan Bobaš te mladi igrači ovoga kluba Luka Sučić i Dragan Kuzmanović. U ime STK „Vitez“ prisutni su bili predsjednik kluba Muhamed Rebihić, trener i igrač Muamer Mehić kao i mladi igrači Ajna Zlotrg i Iman Mehić.

Luka Sučić je na državnom prvenstvu BiH osvojio prvo mjesto pojedinačno, a Dragan Kuzmanović u igri parova. Iman Mehić na državnom prvenstvu u parovima je bio treći, u miješanim parovima također treći, kao i na državnom ekipnom prvenstvu. Ajna Zlotrg je prvo mjesto osvojila na državnom juniorskom prvenstvu i pojedinačno i u parovima. Bila je prva na Top 8 BiH (juniorke), prva na državnom seniorskom prvenstvu u parovima i druga pojedinačno.

Na ovim vrhunskim rezultatima klubova, koji će naredne sezone imati tri ekipe u bh. premijer ligama (dvije u muškoj i jednu u ženskoj), čestitao je općinski načelnik Boris Marjanović te mladim igračima uručio prigodne darove u ime Općine Vitez.

„Stolni tenis u našoj općini ima dugu i bogatu tradiciju te me veseli vidjeti kako će se ona sigurno nastaviti i u budućnosti. Ponosan sam na ove mlade ljude koji u najboljem svjetlu predstavljaju općinu Vitez“, rekao je, između ostaloga, načelnik Marjanović.