Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U Starom Vitezu traje rekonstrukcija dionice puta i vodovodne mreže, gradi se nova pješačka staza

Danas su načelnik Boris Marjanović i predsjednik OV Hidajet Sivro izvršili obilazak radova koji su u tijeku u Starom Vitezu, a jednim dijelom se vrše temeljem ugovora Općine Vitez, Federalnog ministarstva raseljenih i izbjeglih osoba i izvođača radova, poduzeća Dobojputevi d.d. Doboj Jug.

Ukupan ugovoreni iznos rekonstrukcije prometnice je 167.855,54 KM sa uračunatim PDV om, a odnosi se sanaciju lokalne prometnice- dionica ulice 325. brdske brigade. Na ovoj dionici bit će rekonstruirana prometnica za motorna vozila, a gradi se i pješačka staza. Uz ove radove na istoj lokaciji izvode se radovi rekonstrukcije vodovodne mreže. Radove izvodi JKP Vitkom d.o.o. Vitez, vrijednost ugovorenih radova je 61.044,23 KM. Sredstva za realizaciju poslova rekonstrukcije vodovodne mreže u iznosu od 52.000,00 KM osigurana su od strane Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB, a preostali iznos iz Proračuna općine Vitez.

Iz Općine Vitez naglasili su dobru suradnju s navedena dva ministarstva te nadu kako će se ona nastaviti u razdoblju pred nama kroz realizaciju novih projekta.