Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U tijeku radovi na asfaltiranju lokalnih prometnica u Šantićima, Nadiocima i Gačicama

Općina Vitez je s dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta intenzivirala radove kada je u pitanju asfaltiranje i rekonstrukcija lokalnih prometnica, a sve prema ranije ugovorenim poslovima.

Nakon što se prošloga tjedna radilo u Starom Vitezu gdje je izgrađeno 200 metara pješačke staze ovoga tjedna aktivna su gradilišta na tri lokaliteta. Tako se mjesnoj zajednici Šantići, dionica „Osnovna škola- Rora“ radi asfaltiranje dionice duljine oko 550 metara, širine puta 3 metra. Ovaj projekt vrijedan je 64.281,15 KM, a realizira ga „IGM-IUT Haskić“ d.o.o. Vitez. Isti izvođač trenutno u Nadiocima (MZ Ahmići) realizira dva projekta, a riječ je o platou ispred Hrvatskog doma te asfaltiranju puta na dionici prema kućama Čerimić. Ova dionica je duljine 120 metara, vrijednost ugovorenih radova 12.271,80 KM.

U mjesnoj zajednici Gačice poduzeće Adžić asfalt krenulo je poslom asfaltiranja puta na lokalitetu Zlić duljine 146 metara (vrijednost 17.055,09). Također, u proteklim danima ovo poduzeće pripremalo je za konačno polaganje asfalta dionicu u Poslovnom centru 96, a koja će biti uskoro završena.